Hekla: Klar til stævne - med DI dommer Tenna Lund

Mandag den 5. april 2021

“Klar til stævne” henvender sig både til dig, der har lyst til at komme i gang med stævneridning, men lige så meget til dig, der allerede rider stævner. 

Hvilken klasse bør jeg starte til næste stævne? Hvordan fremviser jeg min hest bedst muligt? Går den i det rigtige tempo? Rider jeg på hestens bedste volte? Hvordan opvarmer jeg bedst min hest, inden jeg skal ind på banen? Der bliver mulighed for at spørge Tenna til råds om alle de ting, du går og spekulerer på ift. stævneridning og samtidig få en dommers feedback på dit program. 

Tenna opfordrer til at rytterne deltager på midten noget af tiden, når de andre deltagere viser deres heste, da man lærer utroligt meget af at se andres ridt og samtidig høre Tenna feedback hertil.

Tenna har været DI sportsdommer siden 2014, og er selv aktiv rytter. Hun ved, hvad det er dommerne kigger efter og giver gerne gode råd videre.

Du har i alt 40 minutter med Tenna, og du bestemmer selv, hvordan du ønsker at bruge tiden. En mulighed kan være, at du først har en kort snak med Tenna og derefter viser din hest i det program, som I sammen beslutter. Efter feedback og evt. karakter viser du igen din hest. Du har tid og mulighed for både at vise en tølt- og en gangartsklasse.

Corona-restriktionerne overholdes selvfølgeligt undervejs, og samtidig forbeholder vi os retten til at aflyse, hvis der sker ændringer i retningslinjerne. 

Tilmelding er bindende og der udbydes 10 pladser.  

Deltagerpris for medlemmer er 250,- for 40 minutter ekskl. SPORTI administrationsgebyr

Arrangørens kontaktinfo

Nordjysk Islandshesteforening HeklaSe arrangørklubben på SPORTI

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Mødested/startsted

Hjallerup Engvej 1a
9320 Hjallerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil