Geysirs Forårsstævne BCD-stævne

Lørdag den 8. maj 2021

87 tilmeldte

Tilmelding for Geysir-medlemmer åbner 6. april kl. 20.00.
Tilmelding for ikke-medlemmer åbner 8. april kl. 20.00.

Forårsstævne på Hedeland. DRL BCD-endagsstævne
8.5.2021

Geysirklubben inviterer til åbent en-dagsklubsstævne på Hedeland. Det afvikles på 250 m bane på DIs Islandshestecenter Hedeland.

STÆVNET ER ET BCD - ÉNDAGS DRL KVALIFIKATIONSSTÆVNE

- dvs. der rides udtagelser, ingen finaler. Der er rosetter til de seks bedst placerede i hver klasse.

Der vil være to-fire ryttere på banen ad gangen i alle klasser. I alt 140 starter (1 klasse = 1 start) - Medlemmer af Geysir samt heldagsmedhjælpere er forud for tilmeldingsstart reserveret pladser – det antal der udbydes vil derfor være lidt mindre. Ønsker du at være heldagshjælper, så kontakt stævneleder annie_rasch@hotmail.com.

140 starter i følgende otte klasser

  • B-klasser (DRL): T3, T4, 4.2, 5.2
  • C-klasser (DRL):T.5, 4.3
  • D-klasser: T8, 4.5

Stævnestart
Stævnet starter kl. 8.00. Der er ryttermøde kl. 7.30.
Da vi ikke helt kender coronasituationen på dagen, vil stævnet blive afviklet inden for de gældende restriktioner om forsamling, etc. Tidsprogram for klasser og ridning kommer til at deles op, så vi holder anbefalingerne for forsamling. Det bliver kom og rid dine klasser og kør hjem. Det kan være at to klasser f.eks. en 4.5 og en töltklasse T8 ligger lige efter hinanden, så man kan ride og derefter forlade pladsen. Højst sandsynlig ingen ekstra tilskuere – så få som muligt. Lad os se hvordan det kommer til at fungere, blot vi stadig husker at holde afstand, også til den tid.

Indtjek: Du skal selv sætte din hest på fold, vi fordeler foldnumre, liste ligger ved indgang og på tavlen og sendes ud med tidsplanen.

Pris for deltagelse i tölt- og gangartsklasser

  • Grundgebyr 200,- inkl. fold
  • For ikke medlemmer 150,- pr. start
  • For Geysirmedlemmer 100,- pr. start
  • Husk at alle skal have gyldigt DI-rytterlicens
  • Fold skal ryddes efter brug ellers straf på 500,-

Tro- og love, vaccinationskort og rytterlicens
Ved tilmelding afkrydser at man opfylder Tro- og Loveerklæringen fra DI.
Du skal sørge for at din hest er regelret stævnevaccineret og for rytterlicens se www.islandshest.dk. Stævnet har DRL B- og C-status. Der bliver lavet stikprøvekontrol, og alle vindere i klasserne skal fremvise hestens pas ved afhentning af rosetter. Bliver man taget i ikke at opfylde reglerne bliver man ekskluderet for deltagelse i andre stævner frem til 1.9.2021!

Folde, ingen bokse
Det vil ikke være muligt at leje bokse til dette stævne. Hestemøg m.m. kan aflæsses på anvist plads. Hvis der ønskes fold til hingst, vil vi søge at tildele fold uden direkte nabo.… husk derfor at oplyse, hvis du tilmelder en hingst og ønsker fold uden ’naboer’.

Hjælp til stævneafholdelse
Se efter medhjælperlisten, som kommer i forbindelse med programmet og vær klar til en tjans til aftalt tid. Man finder selv en afløser, hvis man ikke kan varetage sin opgave, også på dagen – husk at melde det til sekretariatet. Stævneleder Annie Rasch, tlf. 26 19 575 50. Spørgsmål er velkomne  annie_rasch@hotmail.com

Mad på stævnepladsen
Ingen mad, kaffe og drikkevarer. Medbring selv. Ingen affald på pladsen, dit affald tager du med hjem.

Program
Program offentligøres på www.geysirnyt.dk sidst i ugen op til stævnestart. Startlister offentligøres senest en time før starter, og opslås på stævnepladsen, hold øje med startlisterne, hvis der er frameldinger på dagen, rykker vi op!

Hjælperliste offentliggøres på www.geysirnyt.dk og på opslagstavlen

Venteliste og afbud
Startgebyr refunderes ved fremvisning af læge- eller dyrlægeerklæring, dog opkræves et gebyr på 100,00 kr. Hest eller rytter (ikke begge dele) kan ændres uden gebyr indtil 3. maj herefter koster det 100,- pr. ændring, dog kan man ikke påregne klasseskift herefter.

Tilmeldingen starter som anført og slutter når der er fyldt op

Vi glæder os til at se jer på Hedelands baner.

PÅ gensyn til et hyggeligt stævne
Stævneudvalget i Geysir. www.geysirnyt.dk

Arrangørens kontaktinfo

Geysir KlubbenSe arrangørklubben på SPORTI

Geysir

Mødested/startsted

Islandshestecentret Hedeland
Stærkendevej 226a
2640 Hedehusene
Danmark Vis på kort Navigér hertil