Toppur: Halvdagstur ved True Skov

Lørdag den 10. april 2021

Fællestur til True skov

Lørdag den 10. april kan vi i Toppurs skovtursudvalg endelig byde velkommen til årets første skovtur, og hvor har vi dog glædet os.

Vi vil i skovtursudvalget i 2021 gerne værne om det fællesskab, vi har måtte undvære så længe, ved at lægge særlig vægt på det hyggelige samvær, selvfølgelig under de givne coronarestriktioner.

Denne tur går til True Skov ved Aarhus, og rides i loop, hvilket vil sige, at vi i frokostpausen vender tilbage til udgangspunktet/hestetrailerne. Man kan derfor vælge kun at ride med på den første del, hvis længde bliver ca. 5 km og som udelukkende kommer til at foregå i skridt. Så kan I roligt tage en ung hest eller rytter med.

Frokosten skal I ikke tænke på. Skovtursudvalget medbringer en sandwich og en øl eller vand til alle, mens hestene kan stå på fold. Der vil være mulighed for at sætte hestene på fællesfold. Ønsker man at have sin hest på separat fold, skal man selv medbringe hegnsmateriale til det.

Efter frokosten går turen videre rundt i skoven. Den anden del af turen vil byde på lidt tempo i form af trav eller tølt, og have en længde på ca. 8 km. Tilbage ved trailerne vil der blive serveret kage og kaffe, så vi lige kan nå at snakkes lidt mere hest, inden turen går hjemover.

Vi sørger for 1 stk. sandwich, samt en øl/vand til alle deltagere, samt kaffe og kage til om eftermiddagen.

Mødetid: Vi mødes kl. 10.30 og rider ud kl. 11.00.
Mødested: Vinterens Hjerte Parkeringsplads, Selkærvej, 8381 Tilst

Pris 100 kr inkl. Sporti-gebyr og betalingskortgebyr.
Tilmelding senest tirsdag 6. april.
Max antal personer: 25

Der rides med ridehjelm og på eget ansvar.

Vi glæde os til at se jer.
På vegne af Toppurs skovtursudvalg
Iben Tiufkjær, Mobil 23230683

Arrangørens kontaktinfo

Islandshesteklubben ToppurSe arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Toppur

Mødested/startsted

Vinterens Hjerte Parkeringsplads
Selkærvej
8381 Tilst
Danmark Vis på kort Navigér hertil