ASKA: Østjysk Mesterskab i Gæðingakeppni

25. - 26. september 2021

ASKA afholder Østjysk Mesterskab d. 25.-26. september 2021 på Vilhelmsborgs ovalbane. 

Info om stævnet og reglerne
Tilmeldingen åbner d. 18. juli kl. 20.00 for ASKA medlemmer og d. 20. juli kl. 20 for IKKE-medlemmer. Tilmeldingsfristen er d. 5. september kl. 22.00.

Stævnet har DRL status. Der rides efter gældende regler i ”FEIF Ruels and Regulations” samt Regler for stævneridning i Danmark” 

Rytter-licens kræves:
Stævnet kræver BC licens. Vær opmærksom på reglerne om rytterlicens, der betyder, at alle ryttere skal købe licens hos Dansk Islandshesteforening. Læs mere om reglerne og hvordan du får licens.

Følgende klasser udbydes:

 • A-Flok (5-gængere)
 • B-Flok (4-gængere)
 • C-Flok – let voksenklasse (IKKE DRL)
 • Ungrytterflok (18 år til og med 21 år i kalenderåret)
 • Teenagerflok (14 år til og med 17 år i kalenderåret)
 • Børneflok (til og med 13 år i kalenderåret)

Se klasserne uddybet på DI’s hjemmeside.

Check-in:
Der vil være online check-in med undtagelse af en gruppe tilfældigt udvalgte ryttere, der skal tjekke ind i sekretariatet som sædvanligt herunder forevise stævnepas eller hestepas samt gyldigt vaccinationskort. Har man eftertilmeldt skal man medbringe Tro- og loveerklæring ved Check-in. Alle andre har udfyldt den i forbindelse med tilmelding Husk du skal være tjekket ind senest 1 time, før din klasse starter, ellers bliver man diskvalificeret. Det er muligt at tjekke ind fredag eftermiddag – tidspunkt fremgår af program.

Bane:
Ovalbanen er 250 meter. Passporet er tilstødende og man skal forlade banen for at afvikle passen i A-flok.  Det er muligt at prøve banen fredag aften, samt lørdag og søndag morgen. Tidspunkter fremgår af programmet.

Startlister,  program og finaler:
Lægges online på ticker.dk, når de er klar. Det er de tider, der gælder! Der afvikles A-finaler i alle klasser søndag. Dette vil fremgå af programmet, som kan ses på Ticker. Der afvikles kun B-finaler i de klasser med flest ryttere, og hvis tidsplanen tillader det. Udtagelser i A-flok, B-flok og voksenflok afvikles lørdag. Udtagelser og finaler i Ungdoms-flok, Teenage-flok og Børne-flok afvikles alle søndag.

Dommer:

 • Bo Hansen
 • Hilður Sígmarsdóttir
 • Sigurdur (Siggi) Oskarsson
 • Kristiane Brun Hansen

Fold
Det er muligt at sætte fold op til din hest ganske gratis. Medbring selv hegnsmateriale og strømgiver. Alle heste på fold står på ejer/rytters eget ansvar, og vi anbefaler, at I sørger for tydeligt navn og telefonnummer ved jeres fold. Folde opsættes langs med det gamle kåringsspor ved ovalbanen. Hvis din hest overnatter, anvender du natfoldene bagved stævnestald 1 – fremgår af kort. Hingste skal stå på boks.

Parkering:
Parkering foregår på den store parkeringsplads ved selve Vilhelmsborg. Det er IKKE tilladt at køre ned til ovalbanen, ej heller på græsset ved stien til banen. Respektér venligst dette.

Hjælpertjans:
Alle bliver en del af klatte-holdet. Man rydder selvfølgelig op efter sig selv, men derudover har alle ansvar for alle andre områder også. Plan herfor udsendes 1 uge før stævnet. Vil man være fri for dette, kan man frikøbe sig sin hjælpertjans for 250 kr.

Café:
Det er muligt at købe mad og drikke på stævnepladsen, så lad madpakken blive hjemme.

Tilmelding:
ASKA medlemmer får to dages forspring i fht. tilmelding, herefter åbnes for ikke-medlemmer. Der oprettes venteliste når de enkelte klasser er fyldt. Startgebyr mm. refunderes ikke ved framelding, medmindre dyrlægeerklæring kan fremvises. Det er ikke tilladt at sælge sin plads, før det er konfereret med os, da vi har venteliste. Har vi ingen på venteliste i den pågældende klasse, er det efter aftale med os tilladt at sælge sin plads. Husk at give os besked, hvis pladsen sælges. Ved evt. for sen tilmelding pålægges et gebyr på 100 kr. – det samme gælder også, hvis pladsen sælges efter sidste tilmeldingsfrist. Tro- og love erklæring udfyldes i forbindelse med tilmelding.

Pris for startgebyr ekskl. Sporti gebyr

 • 500 kr. for ASKA medlemmer.
 • 650 kr. for IKKE medlemmer.
 • 100 kr. for ændringer/eftertilmelding/videresalg af start efter tilmeldingen er slut.
 • 700 kr. for boks inkl. spåner for 1. døgn og 325 kr. for efterfølgende døgn.

ALLE rettelser skal sendes til aska.staevne@gmail.com ellers kan vi ikke garantere, de behandles – der er så mange kommunikationsflader, og vi ønsker derfor, I kun bruger denne mail ☺ Der kan foretages ændringer frem til og med d. 5. september, derefter koster det 100 kr. pr ændring. 
Har du et musikønske til dit ridt skal dette sendes til aska.staevne@gmail.com senest d. 20. september. Musikken skal være tilgængelig i Spotify.

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet. Hesten skal være vaccineret efter gældende regler, som i dette tilfælde er efter DRL regler uanset hvilken klasse man rider. Vaccinationer der ikke opfylder reglerne for DRL afvises ved Tjek-in.
Link: Læs vaccineregler her
Benyt evt. Horsedoc’s vaccine beregner.

Vi forbeholder os ret til, at annullere stævnet ved for få deltagere.
Vi afholder stævnet efter gældende retningslinjer ifht. myndighedernes anbefalinger og forbeholder os retten til at aflyse eller ændre formen, hvis det ikke er muligt at overholde gældende retningslinjer.
Løbende info omkring stævnet vil komme på Facebooksiden ASKA, ASKA Stævne samt på mail.
Vi glæder os til en skøn weekend sammen med jer.

Mvh. ASKA’s stævneudvalg

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Vilhelmsborg
Bedervej 101
8320 Mårslet
Danmark Vis på kort Navigér hertil