Smari: Heste-banko

Torsdag den 27. maj 2021

Kære alle medlemmer

NU er det blevet tid til, at vi skal have lidt sjov. Derfor har vi stablet et online-arrangement på benene for jer, så I kan sidde hjemme i stuerne, og stadig være med til et mega hyggeligt og sjovt arrangement – vi skal nemlig spille lidt heste-banko. Det bliver ikke banko som I kender det normalt, for vi har nemlig skiftet tallene ud med hesteracer.

Det bliver sådan, at vi går live Torsdag d. 27/05 kl. 19.00 på vores Facebook side (Lokalklubben Smári), hvor man så kan følge med i, hvilke hesteracer der bliver trukket. I starten af vores Live vil vi lige gennemgå reglerne ift. Bingo, fx, om vi spiller om 1 række først, 2 rækker eller om vi starter hardcore ud med en hel plade (bare rolig – vi skal nok spille om rækker først )

Når man er så heldig at have bingo, så skal man ringe på et mobil nr.  (som vi selvfølgelig nok skal have synligt i vores live, så I ikke skal sidde og lede efter det) og når telefonen bliver taget, skal man fortælle sit navn, hvilket plade nr. man har, og hvilke heste man har fået bingo på. Har man de heste der er blevet trukket, har man selvfølgelig en rigtig bingo, som udløser en gave – JUHUU!

Er man så heldig at vinde, kan gaverne hentes hos et af bestyrelses medlemmerne – Vi skal nok holde styr på, hvem der vinder, men er du heldig at vinde, så skriv en privat besked til os på facebook, så vi kan aftale mere om afhentning J

Prisen for at deltage er 55,- pr. plade, dog max 2 plader pr. person, og det er først til mølle J

Prisen er inkl. Sporti-gebyr.

Vi er i gang med at skaffe en masse fede præmier, og vil løbende offentliggøre vores sponsorere på både Facebook og Instagram.

Vi håber I har lyst til at være med til en hyggelig aften med bingo, lækre præmier og hygge

Mange hilsener fra Bestyrelsen i Smári

Arrangørens kontaktinfo

SmáriSe arrangørklubben på SPORTI

Smári

Mødested/startsted

Online via arrangørens Facebook side
4720 Præstø
Danmark Vis på kort Navigér hertil