Hekla: Klubstævne Sport ABC DRL 2021

25. - 26. september 2021

Stævnet afvikles som et DRL-stævne på 250 m. ovalbane. Stævnet starter kl. 8:30 og ryttermøde er kl. 8.15.

Der afholdes ikke finaler, men de fem bedste i hver klasse præmieres, og der foruden kåres klubmesteren junior, ungrytter og senior (højest rangerende Hekla-medlem) i hver klasse.

Deltagerantal max 200 startere.

 • A-klasser: (Max. 40 startere)
  4.1
  5.1
  T1
  T2
  PP1
  P2
 • B-klasser:
  4.2
  5.2
  T3
  T4
 • C-klasser:
  4.3
  4.5
  T5
  T8

Det er rytterens eget ansvar, at man ved tilmelding, har den rigtige rytterlicens, i forhold til de tilmeldte klasser. Desuden er rytterne selv ansvarlige for, at de opfylder kvalifikationskravet ved tilmelding til A-klasser. Kvalifikationskravet gælder ekvipagen og skal enten figurere på DRL- eller WRL- listen. Man er junior til og med 15 år. Aldersgrænsen regnes ud fra det kalenderår, hvori man opnår den pågældende alder.

Tilmeldingen til stævnet åbner via www.sporti.dk den 17. august kl. 18:00 for Hekla medlemmer, og åbnes den 23 august for ikke Hekla medlemmer. Der vil være først-til-mølle tilmelding, og når stævnet er fyldt op, vil tilmeldingen lukke. Hvis nødvendigt, vil der blive oprettet en kort venteliste (15 pladser).

Ændringer efter 10/9 koster 150 kr. pr. ændring, og laves i det omfang tidsplanen tillader.

Startgebyret refunderes kun ved fremsendelse af læge og / eller dyrlæge erklæring. Erklæringen skal være stævneudvalget i hænde inden den sidste rytter rider af banen den 26. september.

Startgebyr medlemmer kr. 265,-. Prisen er inkl. camping uden el, fold og sporti administrationsgebyr. Hingste må ikke stå på fold. Husk at medbringe strøm.

 • Startgebyr ikke medlemmer kr. 365,-. Prisen er inkl. camping uden el, fold og sporti administrationsgebyr. Hingste må ikke stå på fold i nattetimerne. Husk at medbringe strøm.
 • Efterfølgende start i A klasser koster 250,- pr klasse
 • Efterfølgende start i B klasser koster 200,- pr klasse
 • Efterfølgende start i C klasser koster 150,- pr klasse
 • Boks med halm 500 kr. (På nabogården, Hjallerup Engvej 1) Hvis man ønsker spåner, kan det tilkøbes til 150 kr. Der er 14 bokse. Der vil være først-til-mølle tilmelding. Skriv en bemærkning ved tilmelding, hvis du ønsker spåner. Husk at rydde boksen efter brug, ellers koster det 500,-

Der vil være mulighed for check in fra fredag kl. 18.00 til 20.00 og igen lørdag og søndag fra kl. 7.00. Vær opmærksom på at ekvipagen skal være checket in senest en time før ens første klasse ellers bliver man diskvalificeret fra hele stævnet. Der rides kun udtagelser, og præmieringen vil foregå umiddelbart efter sidste ekvipage i klassen.

I forbindelse med stævneafviklingen har vi brug for Jeres hjælp, og vi vil derfor gerne reklamere for Heklas hjælperkorps, så meld Jer gerne ind i denne gruppe på Facebook, og byd ind med hvilken opgave I kan hjælpe med - intet stævne uden hjælpere.

Vi gør ligeledes opmærksom på, at alle trailere og folde skal opstilles på det store græsstykke langs ovalbanen.

Både lørdag og søndag vil der mulighed for at købe lækkert mad og drikke i klubhuset.

 • Check in er online. Der fremsendes en mail inden stævnet til hver enkelt ekvipage med link til online check in. Er du tilmeldt med flere heste, vil du modtage en mail med link pr. hest.
 • Hvis du ikke har modtaget en mail med link til online check in inden stævnets start, er du udtaget til stikprøve. Ved stikprøve skal der fremvises hestepas med gyldige vaccinationer i sekretariatet.
 • OBS: Man skal, som ekvipage, have tjekket ind senest én time før den første klasse man skal ride begynder, ellers bliver man diskvalificeret fra hele stævnet.

De internationale vaccinationsregler følges, se mere på: inside.fei.org 

 • Vi følger gældende corona anbefalinger, og der kommer nærmere udmelding når vi nærmer os stævnet.

Tidsplan vil være på tilgængelig ca. en uge før stævnet.

Vi glæder os til et stævne med stor tilslutning, dejlige heste og godt vejr!

PÅ GENSYN – Heklas Stævneudvalg

Arrangørens kontaktinfo

Nordjysk Islandshesteforening HeklaSe arrangørklubben på SPORTI

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Mødested/startsted

Hjallerup Engvej 1a
9320 Hjallerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil