LAXI: Adfærdsforedrag ved Camilla Stormont

Søndag den 5. september 2021

6 tilmeldte, 44 ledige pladser

Adfærdsforedrag med Camilla Stormont

Hvornår: søndag d. 5/9 kl 15-17
Hvor: I Rueriet, Laxi Islandshesteklub, Rue Hed 9, 5462 Morud.

Pris:
Medlemmer: 58,- kr. incl. SPORTI-gebyr
Ikke medlemmer: 112,- incl. SPORTI-gebyr

Om foredraget:

Adfærdskurset er en 2 timers kursus omhandlende hvorfor adfærd hos heste opstår, hvor går det galt og hvad er det for nogen fejl, vi mennesker laver, som vi ikke er bevidste om? Kurset vil tage os igennem indlærings teori, adfærdsteori og afslutte med nogen cases så vi sammen kan bruge vores viden til at se på hestene. Meningen med kurset er at få en større forståelse for hvorfor heste reagerer overfor os mennesker som de gør, både på godt og på ondt. Hesten spejler os, så for at vi kan ændre på hesten skal vi først ændre på vores viden, forståelse og indstilling.

Camilla arbejder fuldtid med træning og undervisning af heste og mennesker. Hun tager blandt andet projektheste ind, heste som er blevet opgivet af deres ejer, som hun træner og arbejder med for at give dem en ny chance hos en ny familie

Hun skriver bl.a. på sin hjemmeside: “... jeg bruger ikke en bestemt metode. Jeg er meget inspireret af mange forskellige trænere og stilarter. Jeg har stor fokus på videnskaben i forhold til indlæringspsykologi, anatomi, biomekanik osv. Ligeledes interesserer jeg mig meget for hestens kropssprog og spejling af os mennesker”

Læs mere om Camilla på hendes hjemmeside: camillastormont.dk

Kom med til et spændende og lærerigt foredrag til glæde for både dig selv og heste du omgås.

Der bliver serveret kaffe og kage, øl og vand kan købes.

Arrangørens kontaktinfo

Laxi IslandshesteklubSe arrangørklubben på SPORTI

LAXI Islandshesteklub

Mødested/startsted

Rue Hed 9
5462 Morud
Danmark Vis på kort Navigér hertil