Heklas Junior- og Ungeteam sæson 2021/2022

1. august 2021 - 30. juni 2022

Heklas Junior- og Ungeteam sæson august 2021- juli 2022.

Så åbner vi for tilmeldingen til det eftertragtede Junior- og Ungeteam i Hekla, Hjallerup Engvej 1a, Hjallerup. Er du mellem 11-21 år, elsker den islandske hest, men savner sociale relationer sammen med andre islænderpiger/drenge, så er Heklas Junior- og Ungeteam lige noget for dig. Du skal selvfølgelig være medlem af Nordjysk Islandshesteforening Hekla for at være en del af teamet. Der er plads til max. 20 på teamet, og det foregår efter ”først-til-mølle” princippet.

Der laves ikke to team, men et team som alle mødes samtidigt. Vi har været så heldige at finde to faste undervisere der minder meget om hinanden, Derved rider man den ene gang ved Emil Fredsgaard Obelitz og næste gang ved Liva Hvarregaard. Der vil i år ikke være gæste undervisere, da vi har lagt vægt på et forløb ved disse to dygtige undervisere.

Formålet med teamet er først og fremmest at styrke sammenholdet blandt teamets medlemmer og  øge synligheden af de unge i den islandske hesteverden. Derfor sætter Heklas Junior- og Ungeteam fokus på den gode oplevelse med hesten, på kammeratskabet og det sociale fællesskab samtidig med, at vi ønsker at skabe udvikling hos den enkelte rytter.

Projektforløbet forventes at koste omkring kr. 125.000 – 130.000 pr. år Vi er derfor meget afhængige af hjælp fra lokale virksomheder, hvilket er årsagen til, at vi forventer en del hjælp og opbakning fra både dig og forældre, når der er mulighed for at tjene penge til teamet. Det kræver derfor en stor forælder opbakning at deltage på teamet. Dette kan dreje sig om 3-4 større arrangementer, hvor vi hjælper til. Derudover vil vi gerne, at du selv deltager i arbejdet med at finde sponsorer til teamet.

Pris pr. deltager kr. 2.500, som inkluderer:

  • Tøjpakke fra Karlslund Rideudstyr som er teamets sponsor
  • 8x40 minutters individuel undervisning af Emil Fredsgaard Obelix og Liva Hvarregaard
  • Socialt arrangement i december måned
  • Fællestur til Istølt
  • Opstarts weekend med undervisning, hygge og sjov.

Derudover bliver der nogle sociale arrangementer mod egenbetaling, samt fællesspisning, hver gang der er undervisning, hvor forældre skiftes til at medbringe mad.

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at være en del af det eftertragtede Junior- og Ungeteam i Hekla.

Yderligere information kan ske ved henvendelse til:
Helle Thing Andersen - hs@vendialandbrug.dk
Hanne Høgh – hawkwn0907@gmail.com

Tilmelding kan ske frem til 15.07 2021, eller når holdet er fyldt.

Mødested/startsted

Hjallerup Engvej 1a
9320 Hjallerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil