Heklas miniputteam 2021-2022

1. august 2021 - 1. juli 2022

Så åbner vi for tilmeldingen til Heklas Miniputteam. Er du 11 år eller yngre, elsker heste, men savner sociale relationer sammen med andre ridepiger/drenge, så er Heklas miniputteam lige noget for dig. Du skal selvfølgelig være medlem af Nordjysk Islandshesteforening Hekla for at være en del af teamet. Der er plads til max. 20 børn på teamet, og det foregår efter ”først-til-mølle” princippet.

Formålet med teamet er, først og fremmest, at styrke sammenholdet blandt teamets medlemmer og give børnene nogle positive sociale oplevelser med deres heste og andre børn med samme interesse. Derfor sætter Heklas miniputteam fokus på den gode oplevelse med hesten, på kammeratskabet og det sociale fællesskab samtidig med, at vi ønsker at skabe personlig udvikling hos den enkelte rytter. Heklas Junior- og Ungeteam hjælper til med børnene til de forskellige arrangementer. Det er vores hensigt at skabe en tilknytning til de piger der er på dette team. Udover dette, vil der være undervisning ved Annika Skrubbeltrang, og miniputteamets deltagere vil blive mødt på det niveau de er på, således at der ikke er krav om dygtighed eller rutinerede rytter.

Det er hensigten at relationen til de ’’store piger’’ på juniorteamet, skal hjælpe de mindre til at føle sig mere trygge til stævnerne og andre arrangementer.

Der kan være arrangementer, hvor vi har brug for, at børnene medbringer fx frokost, kage eller andet. Op til hvert arrangement, vil der komme information ud til jer via messengergruppen, som i tilføjes til, når jeres barn er med på teamet.

Der tages forbehold for ændringer i datoerne – dette meldes dog ud i god tid, hvis det bliver aktuelt.

Pris pr. deltager kr. 1.500 (eksklusiv gebyr til Sporti) for perioden 1/8 2021 – 1/7 2022.

Prisen inkluderer følgende:
Tøjpakke samt følgende arrangementer:

 • 27. august 2021: Opstart med ringridning og hyggeligt samvær.
  Dette arrangement kommer til at foregå Vester Halne Vej 78, 9430 Vadum. Hekla sørger for lidt aftensmad og drikkevarer.
 • 17-18 september 2021: Sommerlejr v. Hekla
  Vi mødes fredag kl. 16-17 hvor vi rider på banerne for dem som har lyst. Aftensmad fra grillen også tænder vi op i bålet. Vi laver ponygames lørdag. Der overnattes i klubhuset, hvor vi spiser og hygger. Afhentning lørdag kl. 14.
 • 9. oktober 2021: Miniput og juniorstævne (dette arrangement er for egen regning)
  Heklas Juniorteam afholder stævne for miniputterne på Hjallerup Rideklub.
 • 12. november 2021: Biograftur
  Vi spiser aftensmad sammen og ser en god film.
 • 11. december 2021: Julefrokost og julehygge
  Vi skal pynte juletræ på hest, ride om juletræet og spise en lækker julefrokost sammen i klubhuset. og hvem ved, måske kommer julemanden forbi.
 • 30. januar 2022: Undervisning ved gæsteunderviser
  Annika Skrubbeltrang underviser teamet. Tid og sted bliver oplyst senere.
 • 5. marts 2022: Fastelavnsstævne (for egen regning)
  Hekla afholder fastelavnsstævne på Hjallerup Rideklub, hvor der er rig mulighed for at prøve kræfter med stævne på en indendørs, aflukket bane.
 • 16. april 2022: Dyrskue
  Pimp Your Pony og få den bedømt – vind flotte præmier. Der må klædes ud og pyntes alt det i orker. Det er kun fantasien som sætter grænser denne dag. Rytterne skal vise deres hest frem for dommerne, lidt ligesom en mønstring. Det kommer til at foregå på Heklas baneanlæg i Hjallerup.
 • 11-12. juni 2022: Ridelejr og afslutningstur
  Hestene vil være opstaldet på fold på Pirupshvarre Ridecenter, Dahl Iversensvej 10, 9492 Blokhus. Vi overnatter på Blokhus Feriecenter, hvor der er mulighed for at bade i svømmeland – så medbring badetøj. Turen er uden forældre, men der er en masse kompetente voksne med, så alle får en god tur.

Yderligere information kan ske ved henvendelse til:
Pernille Hurup – tlf. 26368339 – pernillehurup89@gmail.com
Catrine Maints – tlf. 42134924 – catrine_maints@hotmail.com

Flere informationer findes også i vores Facebook Messenger gruppe - hvor ændringer mv. sendes ud.

Arrangørens kontaktinfo

Nordjysk Islandshesteforening HeklaSe arrangørklubben på SPORTI

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Mødested/startsted

Hjallerup Engvej 1a
9320 Hjallerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil