ASKA: Gædingakeppni stævnetræning

Søndag den 15. august 2021

Kunne du godt tænke dig at blive klogere på hvad du og din hest kan ændre, frem til dit første eller næste gædingakeppni stævne, for at opnå højest mulige karakterer og hvilke evt. større ting der skal arbejdes med på sigt? Hvad er det dommerne kigger efter på ovalbanen? Er din trav for langsom? Vises din hest bedst på højre eller venstre side?

ASKA har inviteret gædingakeppnidommer Hildur Sigmarsdottir til at komme og sætte os lidt ind i hvordan det hele foregår når man rider ind på det ovale spor til et gædingakeppni stævne. Hildur har masser af fifs og erfaringer at dele ud af.

Der er plads til alle uanset om du endnu har dit første Gædingakeppni til gode og bare er nysgerrig på hvad det er, eller du har redet DM flere gange. Du rider ind på ovalbanen og fortæller Hildur hvad du gerne vil vise. Du rider dit program, herefter evalueres der og du rider igen. Hver rytter har 25 min med Hildur. 

Hildur Sigmarsdóttir er uddannet med BA fra Holar i Island som berider, træner og underviser. Hun er erfaren Gædingakeppni dommer, avler, professionel træner og ejer af stutteriet Frisendal og tidligere konkurrencerytter.

Corona: Der vil blive taget de fornødne forholdsregler, så gældende anbefalinger om afstand og hygiejne overholdes. Vi forbeholder os dog retten til at aflyse hvis det ikke er muligt at afholde træningen i hht. regeringens retningslinjer.

Dato: 15. august 2021 kl. 9.00 – ca. 15.00

Pris ekskl. sporti gebyr:
ASKA-medlemmer kr. 300

Sted: Ovalsporet, Vilhelmsborg, Bedervej 101, 8320 Mårslet

Det er muligt at opstille en lille fold, så du kan blive og se nogle af de andre ryttere.

Tilmelding er bindende og fordeles efter ”Først til mølle”. Der udbydes kun 10 pladser. Det er tilladt at sælge sin plads. Husk at give besked til aska.pernille.svendsen@gmail.com (skriv navn og mailadresse på den person der overtager).

Vi ser frem til en spændende og lærerig dag
Pernille Maj Svendsen
ASKA

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Ovalsporet, Vilhelmsborg
Bedervej 101
8320 Mårslet
Danmark Vis på kort Navigér hertil