Tindskards ridelejr 2021

18. - 22. oktober 2021

8 ledige pladser

Hos Tindskard vil vi gerne byde dig og din islandske hest indenfor til årets mest fantastiske ridelejr 2021!

Ridelejren foregår i uge 42 fra mandag d. 18/10 kl 16.00 til fredag d. 22/10 kl 14.
For dem der skulle have lyst er det muligt at lade hesten overnatte til lørdag d. 23/10, hvor der afholdes halloweenstævne.

Nærmere program afsløres når vi kommer nærmere, men vi kan afsløre vi har planer om et super spændende og alsidigt program, der blandt andet inkluderer undervisning, rideture ud i det fri, ponygames, orienteringsløb med hestene, hestemassage, rytteryoga og meget meget mere!
Vi tør godt love at det bliver 5 fantastiske dage med både sjov og læring og en masse hyggelige timer med vores dejlige heste.

Vi tilpasser niveauet til deltagerne og står altid klar til at hjælpe, men for at sikre alle en god uge, er det vigtigt at du som deltager selv er i stand til at håndtere din hest både fra jorden og i sadlen. I forbindelse med undervisning inddeles rytterne i mindre hold efter alder og kunnen, for at sikre at alle får mest ud af ugen.
Det er ikke krav at din hest har stamtavle, den skal blot være vaccineret og møde sund og rask.

Der er plads til 8 børn i alderen 9-17 år. Alt den praktiske information samt pakkeliste fremsendes når vi nærmer os starten på ugen. Vi bor i en tilbygning til stalden, hvor der er toilet med bad samt tekøkken til fri afbenyttelse. Prisen for ridelejren er 2.900,- alt inkl. til hele ugen dog eksl. Sportigebyr. Det eneste du skal medbringe er evt. foder til din hest. Der er hø til rådighed på gården.

Tilmelding åbner på Sporti d. 1. august.
Spørgsmål kan stilles på 22569299 eller vbt1991@gmail.com.
Særlige forhold som allergier eller anden relevant information anføres under bemærkninger ved tilmelding.
Vi gør opmærksom på at tilmelding er bindende og deltagergebyret refunderes derfor kun ved fremvisning af gyldig læge/dyrlæge erklæring.

Vi følger selvfølgelig coronasituationen nøje og ser det ikke ud til at være forsvarligt at gennemføre lejren pga. corona refunderes det fulde beløb til deltagerne (med undtagelse af sportigebyr ca. 16 kr).

Ved færre end 5 tilmeldte ser vi os desværre nødsaget til at aflyse.
Der oprettes enkelte pladser på venteliste og vi vil hvis muligt prøve at få plads til så mange som muligt.

Vi glæder os til at tage imod jer og til at have den fedeste uge!

Hilsen
Tindskard teamet
Kristina, Elin og Rakul

Arrangørens kontaktinfo

Tindskard islandsheste


Mødested/startsted

Vestervangsvej 1
9850 Hirtshals
Danmark Vis på kort Navigér hertil