Heklas RYNKERIDT 2021

Fredag den 20. august 2021

Så sker der noget for de mest voksne medlemmer i Nordjysk Islandshesteforening Hekla! Fylder du 35 i dette kalenderår, eller er du ældre, så er du voksen nok til at deltage til “Rynkeridt 2021” som rytter. Ellers må du nøjes med at være hjælper og hepper, indtil du bliver gammel nok. 

INFORMATION

Stævnet afholdes på vores skønne baneanlæg  Hjallerup Engvej 1a, 9320 Hjallerup.

  • Kl. 16.30 Dommer/Ryttermøde - ved sekretariatet
  • Kl. 17.00: Stævnet begynder!
  • Ca. kl. 19.00: Fællesspisning - Hekla inviterer medlemmerne på helstegt pattegris med hele svineriet. Der kan købes drikkevarer i cafeteriet. Ryttere kan tilmelde sig fællesspisning, når man tilmelder sig stævnet. 
  • ca. 21.45: Stævnet slutter

Det er ikke nødvendigt med rytterlicens, da det er et hyggestævne og dommerne er dygtige ryttere. Der er præmieoverrækkelse umiddelbart efter hver klasse. Der er fælles afslutning, hvor vi siger tak for i aften og der uddeles flotte deltagerrosetter til alle ryttere.

DER KAN RIDES

  • Tølt T8- for helt nye og uerfarne heste & ryttere - rides som T8
  • Tølt T7- for ryttere, der har prøvet det før - rides som T7
  • 3-gang - ved tilmelding skal du vælge volte og hvilke tre gangarter, du vil vise.
  • Øltølt - Hvem kommer banen rundt på hurtigste tid og har mest muligt tilbage i kruset? Der skal rides i tølt. 

Man rider mellem 2-4 på banen i alle klasser. Der rides ikke finaler, men de højst placerede i alle klasser præmieres med rosetter. Tidsplan og deltagerliste vil være på Ticker et par dage inden stævnestart. 

TILMELDING

Max 40 deltagere - Kun for Hekla medlemmer! Startgebyr er 100,- pr. equipage og hver klasse koster 25,-. Hertil lægges gebyr til Sporti.

Er du ikke medlem af Hekla endnu: Bliv medlem

Man tilmelder sig på SPORTI. 

Der er elektronisk “Tro & Love-erklæring” og elektronisk indtjek via mail dagen inden stævnet. Husk, der skal være lavet indtjek senest 1 time inden start, men gør det gerne hurtigere.

Der kan laves gratis folde på marken bag højen. Man skal selv medbringe foldredskaber og strøm. Der er vandhane midt på passporet. Du kan også leje en af de permanente folde ved klubhuset. Prisen er 100,- pr. stk. Der er et begrænset antal folde til udlejning, så det bliver først-til-mølle. Pengene herfra går direkte til køb af præmier.

Tilmeldingen er bindende! Man er dog velkommen til at forsøge at sælge sin plads, hvis man bliver forhindret. Tilmeldingen åbner den 4. juli kl. 18 og slutter den 1. august kl. 23.59, eller når der ikke er flere pladser.

Ved evt. aflysning tilbagebetales pengene fratrukket Sportis administrationsgebyr.

Vi ønsker en afslappet og hyggelig aften med grin og god stemning!

De allerbedste hilsener fra bestyrelsen i Hekla.

Arrangørens kontaktinfo

Nordjysk Islandshesteforening HeklaSe arrangørklubben på SPORTI

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Mødested/startsted

Hjallerup Engvej 1a
9320 Hjallerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil