Geysir Masters BCD-stævne. Åbent klubstævne

Lørdag den 18. september 2021

Tilmelding for Geysir-medlemmer åbner 16. august kl. 20.00.
Tilmelding for ikke-medlemmer åbner 18. august kl. 20.00.

Geysirklubben inviterer til åbent en-dagsstævne på Hedeland. Det afvikles på 250 m bane på DI’s Islandshestecenter, Hedeland.

STÆVNET ER ET DRL B-C-status med D-klasser - ÉNDAGS KVALIFIKATIONSSTÆVNE
- dvs. der rides udtagelser, ingen finaler. Der er rosetter til de seks bedst placerede i hver klasse. Uddeling af rosetter og plaquetter sker i frokostpausen og til afslutning.

Der rides efter det på dagen gældende reglement og regler for rytterlicens (se www.islandshest.dk)

Der vil være to-tre ryttere på banen ad gangen i alle klasser, i enkelte klasser fire for at få regnskabet til at gå op. I alt 160 starter (1 klasse = 1 start) - Medlemmer af Geysir er forud for tilmeldingsstart reserveret pladser – det antal der udbydes vil derfor være lidt mindre. Ønsker du at være heldagshjælper, så kontakt stævneleder.

160 starter i følgende otte klasser

  • B-klasser (DRL): T3, T4, 4.2, 5.2
  • C-klasser (DRL):T.5, 4.3
  • D-klasser: T8, 4.5

Til højst placerede Geysirklubmedlem i hver klasse, vil der være en ærefuld klubplaquette - så skynd dig og meld dig ind i klubben – der er også andre fordele - du deltager i stævnet til reduceret pris, vi har gode klubarrangementer, du får adgang til at bruge spring- og ovalbaneanlægget på Geysirsletten, fællesture, etc.
Klasser med mindre end seks tilmeldte aflyses, og deltagerne tilbydes at starte i andre klasser eller får startgebyret returneret (minus sportigebyret). Vi prøver så vidt muligt at afvikle selvstændige J/U klasser.

Pris for deltagelse i tölt- og/eller gangartsklasse

  • Grundgebyr 200,- inkl. fold
  • For ikke medlemmer 150,- pr. start
  • For Geysirmedlemmer 100,- pr. start
  • Husk at alle skal have gyldigt DI-rytterlicens

Hjælp til stævneafholdelse
Alle deltagere skal være villige til at påtage sig en tildelt tjans på dagen – Har du ønsker om en speciel tjans så skriv det i kommentarfeltet når du tilmelder dig. Vi er fælles om at få et godt stævne. Hjælperliste offentliggøres på www.geysirnyt.dk og på opslagstavlen.
Se efter medhjælperlisten, som og vær klar til din tjans til aftalt tid. Man finder selv en afløser, hvis man ikke kan varetage sin opgave, også på dagen – husk at melde det til sekretariatet. Stævneleder Annie Rasch, tlf. 26195750.

Program og starter
Program offentliggøres på www.geysirnyt.dk og på IceTest NG i ugen op til stævnestart. Startlister offentliggøres senest en time før starter, og opslås på stævnepladsen lørdag morgen, hold øje med startlisterne, hvis der er frameldinger på dagen, rykker vi op! Såkaldte flyvende starter. Download og følg med på App IceTest NG, både starter og resultater. Hjælperliste ligger på geysirnyt.dk.
Vi forventer at være færdige ved 18-tiden.

Indtjek
Der er indtjek fra kl. 7, stævnet starter kl. 9.00. Der er ryttermøde kl. 8.30. Du sørger selv for at sætte din hest på fold, foldplan hænger ved indkørslen og lægges op på wwwgeysirnyt.dk. Der vil ikke være en indtjekker. Det vil ikke være muligt at leje bokse. Kommer du med hingst, kan vi tilbyde fold, med tom nabofold. Vær opmærksom på, er tingene ikke er i orden, ingen start.

Tro- og love, vaccinationskort og rytterlicens
Du har ’underskrevet’ Tro- og Love ved tilmelding. Det er rytternes ansvar de ved tilmelding har gyldig rytterlicens og gyldigt vaccinationskort jf. vaccinationsreglerne. Ved forlangende fremvises pas, og alle roset- og plaqetmodtagere fremviser pas med gyldig vaccination. Er vaccinationer/licens ikke i orden bliver man diskvalificeret! Og husk gyldig DI-rytterlicens.

Mad på pladsen
Der vil være mulighed for at købe sandwich, boller, frokost, etc. Kaffe, the, øl, vand og lidt sødt.

Venteliste og afbud

Startgebyr refunderes ved sygdom. Hest eller rytter (ikke begge dele) kan ændres uden gebyr indtil 11. september, herefter koster det 100,- pr. ændring.

Dommerteam
Charlotte Helsø, Helle Brendstrup, Stine Nielsen, Gitte Hove, Marie Louise Fredslund og Jannie Havshøj.

Vi glæder os til at se jer på DI’s anlæg Hedeland. på gensyn til et hyggeligt stævne. Spørgsmål sendes til  annie_rasch@hotmail.com

Stævneudvalget i Geysir. www.geysirnyt.dk

Arrangørens kontaktinfo

Geysir KlubbenSe arrangørklubben på SPORTI

Geysir

Mødested/startsted

Islandshestecentret Hedeland
Stærkendevej 226a
2640 Hedehusene
Danmark Vis på kort Navigér hertil