Litur: Foderbetinget livsstilssygdomme og eksem

Onsdag den 22. september 2021

Litur inviterer til en tur i hestevirkelighedens vridemaskine med Jens Overgaard, autodidakt hestehvisker, fodermester og debattør. Kom til foredrag med debat, hvor der vil være fokus på kost, håndtering og humor hos den islandske hest og dens mennesker. Og man skal være indstillet på at få rystet foderposen gevaldigt!!

Der bydes på kaffe og kage under foredraget.

Vi er mange, der har islændere, der lider gevaldigt under sommerens mitte- og insekttryk. Der er ikke den creme, det dækken, den krystal vi ikke har forsøgt os med!! Men hvad nu hvis det er så enkelt, at man bliver hvad man spiser, også gælder for vores heste?? Jens Overgaard har over tid sat sig grundigt ind i de problemer Stald Overgaards heste har fået/kommet med. Det er lykkedes parret at minimere (eliminere) eksem gener, forfangenhed osv ved at tage udgangspunkt i den islandske hests natur, fysiologi og de forhold livet i grønne frodige Danmark byder dem.

Vi håber, at du har lyst til at deltage i dette underholdende arrangement, som gerne skulle hjælpe dig til at tænke over livet med en nøjsom race – uanset om du har 1, 2 eller 10 heste kan det være informativt og lærerigt at ryste posen med godbidder lidt en gang imellem 🙂

Jens Overgaard Blåkilde
Jens beskriver sig selv sådan her: ”Jeg er hverken dyrlæge, agronom, eller på anden måde uddannet som ekspert indenfor området, men jeg er ene og alene i stand til at formidle egne holdninger, baseret på de faglige artikler og informationer, som jeg har fundet om emnerne, og som jeg har draget egne konklusioner af”.

Tilmelding senest d. 13.9.

Pris: 50kr for medlemmer og 100kr for andre, eksl sportigebyr.

Arrangørens kontaktinfo

Islænderklubben LiturSe arrangørklubben på SPORTI

Litur

Mødested/startsted

Bjergbanksvej 6
5500 Middelfart
Danmark Vis på kort Navigér hertil