Toppur: Ryttermærke 1

Søndag den 26. september 2021

Ryttermærke 1 – kursus i efteråret.

Toppur tilbyder nu muligheden for at tage Ryttermærke 1 i efteråret.

I foråret 2022 udbyder vi Ryttermærke 2, for de der gerne vil fortsætte.

Ryttermærke består dels af en teoretisk del, som  foregår på idrættens e-læringsplatform – denne gang hjemme i egen stue (eller sammen med nogle andre gode hestefolk), og dels af en praktisk del med undervisning og prøve

Den teoretiske del består af en tekst (man kan få læst højt) og videoer, så det er muligt for alle fra ca 8 år at være med. En oplagt mulighed for at juniorerne også kan tage del i et af vores kurser.

Til den praktiske del har vi engageret os med Mathilde Hejer Kristensen – en af vores yngre medlemmer, som tidligere har undervist i ryttermærke, men som vi også kender som en glimrende underviser for både gammel og ung.

Overordnet kan man sige, at ryttermærke arbejder meget med, hvordan vi kan være opmærksomme på sikkerhed i ridning og  omgang, hestehold, ridning, hestens læring, gangarter, udstyr, anatomi, love og regler. Ryttermærket anbefales både til den, der ikke har så stor erfaring med islænderhesten og naturridning, men også til de mere erfarne hesteholdere og ryttere, som her vil kunne stifte bekendtskab med nyere teori og tilgang til hestelivet.

Prisen for kurset er 725,- kr. (+ sportigebyr) for medlemmer af Toppur.
For andre er prisen 825,- kr (+ sportigebyr)

Dertil kommer 100,- kr for teoridelen, hvis man ikke er personligt medlem af DI.

Dato for den praktiske del er søndag den 26. september - sted oplyses senere.

Der serveres frokost samt kaffe m kage

Ved tilmeldingsfristens udløb modtager deltagerne en mail om, hvordan man kommer ind på idrættens e-læringsplatform, og hvordan man kommer videre i forløbet.

Der er plads til 10 deltagere
Kurset aflyses ved under 7 tilmeldte

Mødested/startsted

8850 Bjerringbro
Danmark Vis på kort Navigér hertil


Nærmere præcisering: Mødested angives senere..