Klubmøde i DI

Søndag den 3. oktober 2021

9 tilmeldte, 41 ledige pladser

Kære lokalklubber under Dansk Islandshesteforening

Vi i klubkomiteen glæder os over, at det igen er muligt at mødes fysisk, og indkalder hermed til årets klubmøde.
Mødet afholdes i Vissenbjerg kultur- og idrætscenter søndag den 3. oktober kl 10 – 16.
Der vil være kaffe m brød fra 9.30.
Det er også muligt at deltage virtuelt på Teams.

Prisen for mødet ser således ud:

  • Første deltager fra en klub er gratis
  • Anden og næstefølgende deltager fra samme klub koster 150,- kr pr næse + gebyr
  • Virtuel deltagelse er gratis og mulig for alle, der er medlem af en lokalklub

Mødets formål er, at klubberne kan få kendskab til hinanden og, hvad der sker i islandsheste regi rundt om i landet. Der er de sidste par år opstået flere klubber, så på mødet håber vi, at der indbyrdes kan komme nye forbindelser, bekendtskaber og deles erfaringer på tværs af landet og regionerne.

Det sidste års udfordringer med at mødes fysisk har lært os, at virtuelle møder kan være en god mulighed for at flere kan deltage i møder, uden at skulle have lang og dyr transporttid. Vi er derfor glade for, at kunne give muligheden for, at man kan vælge mellem at deltage virtuelt eller møde fysisk op.

Emnerne på mødet vil ud over information fra foreningen komme til at handle om ridning i naturen. Her er det udfordringer med forkert skiltning og naturnationalparker, som er de varme emner.

Et tema, der er meget oppe i tiden er biodiversitet. Vi vil på mødet komme ind på, hvordan vi som islandshesteejere meget let kan bidrage til en større biodiversitet – også uden den store indsats.

Dansk Islandshesteforening lancerede sidste år de nye ryttermærker, som der er taget godt imod rundt om i landet. Vi vil på mødet få mulighed for at få information om disse mærker – indhold, formål samt, hvordan man rent praktisk kan gribe opgaven med at udbyde dem i klubberne.

Dansk Islandshesteforening afholder generalforsamling i november, og i den forbindelse skal vi have fundet kandidater til klubkomiteen.  Vi er i år meget reduceret i antal medlemmer, og der er stor brug for flere kræfter i arbejdet.

At sidde i klubkomiteen er en oplagt mulighed for at få indblik i, hvordan Dansk Islandshesteforening arbejder. Opgaverne lyder på at samle- og føre dialog med og mellem klubberne, afholde et møde om året med alle klubberne samt være tovholder på junior/ungdomsudvalget. Hver 2. år står klubkomiteen for en Aktivitetsuge i sommerferien – det er dog ikke påtvunget at deltage i dette arbejde som komitemedlem.

Vi har endvidere en tradition for at præmiere en af lokalklubberne på generalforsamlingen, så vi vil meget gerne modtage indstillinger til, hvilke klubber der kan komme i spil til denne pris.

Vi glæder os til at møde Jer igen, og hilse på nye deltagere – enten fysisk eller virtuelt.

Arrangørens kontaktinfo

Dansk Islandshesteforening - KlubkomiteenSe arrangørklubben på SPORTI

Dansk Islandshesteforening

Mødested/startsted

Vissenbjerghallen
Idrætsvej 3
5492 Vissenbjerg
Danmark Vis på kort Navigér hertil