Stævne til fordel for Talent Team Nord

Søndag den 10. oktober 2021

33 tilmeldte

Stævnet afholdes i forbindelse med Talent Team Nord. Teamet består af en flok unge og dygtige ryttere, som samles for at dygtiggøre sig og styrke sammenholdet på tværs af aldersgrupper. Visionen er at skabe et fundament, således unge talenter indenfor den islandske hestesport får de optimale betingelser for sportslig og personlig udvikling. Den islandske hestesport er i stærk vækst i hele Skandinavien og har i løbet af de seneste år tiltrukket mange ryttere fra storhesteverden.

Målet med Talent Team Nord er, at skabe de optimale rammer for udvikling af unge talenter, således de får den støtte og undervisning der skal til for, at bibeholde og videreudvikle deres sportslige præstationer. Derfor afholdes dette stævne, og overskuddet går ubeskåret til Talent Team Nord.

Læs mere om teamet på vores facebookside eller via SPORTI.

Stævnet afvikles på ovalbanen (250 meter) på Stutteri Troldkær, Troldkærvej 2, 9982 Aalbæk. Stævnet afholdes den 10. oktober 2021 og starter kl. 9.00. Indcheck muligt mellem kl. 8.00 og 9.30. Der vil blive afholdt dommer/ryttermøde kl. 8.30.

Ved stævnet vil følgende klasser blive afviklet: 3gang, 4.5, 4.3, 4.2, 5.2, T8, T6, T5, T3 og børneklasse.

3-gang: Tølt, trav, galop og skridt. Alle gangarter rides i valgfrit tempo. Man vælger tre gangarter ved tilmelding.
Børneklassen: Man rider 2 omgange alene på banen i valgfri gangart/bedste gangart. Det er i denne klasse muligt at blive trukket. Kun for børn under 10 år.

I alle klasser (børneklassen undtaget) rider alle mod alle, og de 3 bedste i hver aldersgruppe præmieres. Husk at krydse din aldersgruppe af ved tilmelding. Junior: Til og med 16 år. Senior: 17+. Der er deltagerrosetter til alle juniorer. OBS der rides ikke finaler.

Der er plads til 60 deltagere og kun én hest per rytter. Det er muligt for heste med grønt pas at starte til dette stævne. Tilmelding sker efter først-til-mølle princip. En hest skal være minimum 5 år og må maksimalt starte 4 gange. Der rides efter Rules & Regulations 2020-regler hvad angår bid, boots, klokker og hovlængde. Rytterlicens er ikke nødvendig, da stævnet ikke dømmes af DI-dommere. Én hest må gerne have to ryttere, men må stadig kun starte 4 gange per dag.

Pris for deltagelse i stævnet: 300,- per ekvipage. Deltagelse KUN for børneklassen: kr. 200,- Fold er inkl. HUSK foldredskaber. Leje af boks til kr. 200,- (begrænset antal). Deltagergebyret er ekskl. Sporti administrationsgebyr. Det er muligt at købe mad og drikke på stævnepladsen.

Tilmeldingen til stævnet sker via SPORTI tidligst fra den 15. september 2021 kl. 18:00. Der vil være først-til-mølle tilmelding. Tilmeldingen er bindende. Bliver man forhindret, er man velkommen til at sælge sin plads, men der kan kun ændres rytters navn og hest. Ikke klasse eller volte. Der modtages ingen ændringer efter d. 5. oktober kl. 18 – salg af plads til anden rytter er en ændring!

Der skal medbringes udfyldt tro- og loveerklæring samt gyldige vaccinationspapirer.

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet.

Tidsplan vil blive sendt ud samt være på facebooksiden et par dage før stævnet.

Forbehold for aflysning: Stævnet vil blive afviklet under Staten, DIF og DI’s retningslinjer for afholdelse af arrangementer af denne størrelse. Såfremt stævnet skal aflyses grundet restriktioner, forbeholder stævneledelsen sig retten til at fratrække et administrationsgebyr på 50 dkr. pr. tilmelding til dækning af omkostninger ved tilbagebetaling af tilmeldingsbeløb.

Spørgsmål vedrørende stævnet kan sendes til TalentTeamNord@gmail.com eller sendes på sms til 4035 9424.

Arrangørens kontaktinfo

Talent Team NordSe arrangørklubben på SPORTI

Talent Team Nord

Mødested/startsted

Stutteri Troldkær
Troldkærvej 2
9982 Ålbæk
Danmark Vis på kort Navigér hertil