Heklas føl og plagshow 2011

Søndag den 9. oktober 2011

Hekla inviterer hermed til en festlig dag i Heklas faciliteter på Dybvadvej 124, Hellum, 9740 Jerslev. Der er fri entre.

Bedømmelsen af hestene starter kl. 9.30 og vi forventer, at den festlige dag slutter ca. kl. 17. Der er ankomst/check ind fra kl. 8.

Tilmelding er bindende. Deltagergebyr gives i tilfælde af framelding kun retur ved fremvisning af dyrlægeattest.

ALLE tilmeldinger skal indeholde registreringsnummer på den tilmeldte hest, såfremt den er fyldt 1 år. Føl er undtaget.

Følgende heste kan fremvises:

  • Hingste og hopper fra 2011
  • Hingste og hopper fra 2010
  • Hingste og hopper fra 2009
  • Hopper fra 2008

Der kan tilmeldes flere end 2 heste fra hver ejer, og det er også muligt at tilmelde vallakker (afkrydses som hingst med note, om at det er en vallak i bemærkningsfeltet på tilmeldingen).

Bedømmelsen af føllene ligger i kompetente hænder hos Kristiane Klindt og Tenna Samuelsen. Deres bedømmelse af føllene vil bliver transmitteret til publikum, så alle kan følge med. Ejeren får udleveret en skriftlig bedømmelse ved dagens afslutning.

Hold øje med Heklas hjemmeside på www.nihekla.dk hvor info løbende vil blive lagt ind og hvor der også vil være link til Sporti, hvor tilmeldingen åbner 7. september og slutter den 25. september eller ved 50 tilmeldte. Prisen er 200,00 per hest. Tilmeldingen er bindende!

Der kan lejes boks eller opstilles separat fold – medbring selv hegnsmateriale.

Der er et begrænset antal bokse til rådighed, pris pr. boks kr. 300,00. Husk spande til vand. Der SKAL bestilles boks til 1 og 2 års hingste med mindre de kan stå i lukket trailer, derfor har disse også fortrinsret til boksene. De må ikke stå på fold.

Pris for opstilling af egen separat fold kr. 100,00. Bokse og foldplads skal være ryddet for hestens efterladenskaber inden afrejse, der forefindes redskaber til dette på pladsen.

Der vil i frokost pausen være mulighed for at se de hingste, som har sponseret en bedækning til 1. pladserne.

Det er ikke tilladt at deltage med føl eller plage, der har vorter! Der er tale om en virus, som spreder sig. Ungheste er mest modtagelige, og danner antistoffer efter infektion med dem. Vorterne forsvinder oftest efter 6-8 uger, men det er ikke tilladt at ankomme med heste, som har vorteudbrud.
Tilmelding er kun tilladt, såfremt hesten er vortefri til følshowet. Der gives ikke penge retur, hvis dette ikke overholdes.

Tidsplan mm. vil være på Heklas hjemmeside fra den 1. oktober. Der udsendes ikke program.

Vi ser frem til at se Jer til en dejlig dag i vore skønne hestes tegn.

Kontaktpersoner:

  • Laila J. Hansen, tlf: 6140 4901
  • Christina Christiansen, tlf: 6140 4903

Hilsen Hekla

Mødested/startsted

HEKLA
Dybvadvej 124
9740 Jerslev J
Danmark Vis på kort Navigér hertil