World Toelt 2022 - Hingsteshow

25. - 26. februar 2022

Hingsteejere, nu er det igen tid til World Toelt. Hvilken bedre mulighed end at få vist sin hingst frem til verdens største indendørs hesteevent med deltagere og tilskuere fra det meste af Europa? Hingsteshowet afholdes i Odense Kongres og Kulturcenter og vi er klar til at levere et brag af et show! Hingsteshowet er altid en kæmpesucces som i sandhed får salen til at syde og taget til at løfte sig!

Adgangskrav
Adgangskravet for deltagelse i dette hingsteshow er at hingsten er kåret med totalkarakter på 8.00 eller derover.

Opbygning
Som tidligere deles showet op i to individuelle klasser: 4-gængere og 5-gængere med plads til ca. 12 hingste i hver klasse. Vi afholder separate finaler i de to klasser, ved mindst 8 tilmeldte i hver, og vinderne i henholdsvis 4-gængerklassen og 5-gængerklassen kåres som tidligere via sms-afstemning.

Hver enkelt hingst skal i showet vise beautytölt, trav, galop samt hurtig tölt (4-gængere) eller pas (5-gængere). Der rides på speakers kommando og med to hingste på bane af gangen i hvert heat. Der vil i år blive et diagonalt spor gennem ovalbanen hvor hingstene også bedømmes. Dette er for at give publikum lige stor oversigt over hingstene og deres formåen. Hvert heat varer ca. 5 minutter.

De 5 bedst placerede hingste i hver klasse får lov til at komme igen i de to A-finaler, hvor vi kårer showets bedste 4-gænger hingst og showets bedste 5-gænger hingst. Det er kun de to vindere der rangeres ved præmieoverrækkelsen.

Årets dommer i hingsteshowet er international avlsdommer og en LH-gæðingakeppnidommer.

Præmie
Som i sportskonkurrencerne, vil der også være præmier på spil i hingsteshowet. I 2022 er der præmier til den bedste hingste i henholdsvis 4-gængerklassen og 5-gængerklassen til en værdi af mindst:

1. præmie 4-gængerklasse: 750 EUR
1. præmie 5-gængerklasse: 750 EUR

Tilmelding
Prisen for deltagelse i hingsteshowet 3200 kr. inkl moms. Denne pris inkluderer deltagelse, indendørsboks, slutudmugning, samt 1 partoutkort til den specielle ryttersektion i Arenaen.

Forhold
Alle deltagere har adgang til indendørsboks på 2,5x2,5m og nem adgang til vand. Boksene vil være klar fra torsdag den 24. februar klokken 12.00 og skal forlades senest søndag den 27. februar klokken 10.00. Du skal ikke tømme boksen inden den forlades.

Der er indendørs opvarmningsbane på 20x40, foruden den lille indendørs opvarmningsbane foran arenaen.

Der vil være åben for træning på banen i arenaen torsdag 15.00-20.00 og ellers henvises der til opvarmningsbanen.

Hotelværelser
Odense Kongres Hotel ligger op ad Arena Fyn. Vi har reserveret værelser til World Toelt 2022, som skal bookes via www.sporti.dk sammen med tilmeldingen.

Refundering
I forhold til refundering oplyses det at startgebyret kun refunderes hvis eventet bliver aflyst.

Med håb om et fantastisk arrangement, tillader vi os at sige på gensyn og at vi glæder os til endnu en gang at byde jer velkommen til to forrygende dage i Odense Kongres og Kulturcenter i februar 2022.

Vel mødt,
Holdet bag World Toelt

Mødested/startsted

OCC Odense
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Danmark Vis på kort Navigér hertil