Thors Vinter-stævnetræning

Onsdag den 8. december 2021

32 tilmeldte

Thor holder Vinter-træningsstævne i ridehuset 6 gange i løbet af vinteren.

Onsdag d. 8. december rider vi tølt-klasser. Stævne-træning er for både erfarne stævneryttere og for dig som gerne vil prøve at ride stævne for første gang, for dig der trænger til at komme i gang og for dig som skal have gang i unghesten. I oktober, december og februar rider vi tølt-klasser, i november, januar og marts gangartsklasser. Sæsonen afsluttes med et heldags-stævne/kursus i ridehuset, hvor der også er teori om stævneridning og regler. Det er stævne-træning, dvs. der kræves ikke rytterlicens, der er ingen kvalifikationskrav, altså fri tilmelding til alle klasser.

Det er samme dommer, Trine Lassen, alle gange, som mellem udtagelsesheat og finaleheat giver rytterne feedback, så man kan bruge det som et forløb til at udvikle sig henimod sommerens stævnesæson.

Alle ryttere kommer til at ride 2 gange, udtagelse og finale-heat, med 3-4 ryttere på banen ad gangen, der er ikke oprykning fra øvrige finale-heat til A-finale. Der uddeles erindrings-rosetter til alle. Der rides i øvrigt efter gældende FIPO og dansk ridereglement. Der rides udtagelsesheat fra kl. 17.15, ca. kl. 18.30 er der pause, hvor der kan købes suppe, brød, kolde og varme drikke, fra ca. kl. 19. er der finale-heat, afslutning og roset-uddeling ca. kl. 20.30. Der er gratis adgang for tilskuere.

Pris pr. klasse for Thor-medlemmer kr. 150, kr. 250 for alle andre, ekskl. gebyrer, samme rytter kan max. tilmelde sig med 2 heste, startgebyrer refunderes ikke. Der er begrænset deltagerantal, så først til mølle princip gælder. Tilmelding åbner på Sporti søndag d. 21. novemberkl. 20. Sidste frist for tilmelding er d.2. december kl. 23.59.

Startliste og endelig tidsprogram offentliggøres på Thors facebook-side ca 2 dage før stævnet. Thors folde kan frit benyttes, der er faste pæle, så husk hegnstråd, og der kan frit opsættes folde under hensyntagen til parkering.

Husk at det er tidligt mørk, indcheck og opsætning af folde kan ske fra kl. 16. Alle bedes rydde folde for hestemøg og evt. hø, og ryd generelt op efter jeres hest og jer selv, der er møddingsplads i den blå container i gavlen af ridehuset. Der er begrænset mulighed for opvarmning, men alle indledende heat starter med at rytterne får 3 minutters opvarmning i ridehuset.

Alle ryttere skal give en hånd med i de praktiske opgaver. Meld jer selv som ledvogter, indpisker, sekretær osv når ikke I skal ride eller når I bliver spurgt, så vi kan få stævnet til at glide.

Vi glæder os til at se jer i ridehuset, på stævneudvalgets vegne Jette.

Arrangørens kontaktinfo

Islandshesteklubben ThorSe arrangørklubben på SPORTI

Thor

Mødested/startsted

Uglestrupgade 9A
4060 Kirke Såby
Danmark Vis på kort Navigér hertil