ASKA: Nytårskeppni

Mandag den 27. december 2021

ASKA holder igen i år Nytårskeppni i den store hal på Vilhelmsborg. Kom og vær med til en hyggelig dag i dejligt selskab hvor vi kan ønske hinanden glædelig jul og godt nytår samtidig med vi hygger omkring vores dejlige islandske heste i en lille stole-dans konkurrence. 

Hver klasse har op til 20 heste på banen ad gangen, hvor konkurrencen starter. Her rider alle samtidig i samme retning og langsomt sorterer vores dygtige dommere ryttere fra indtil der er 5 tilbage, der senere på dagen rider finale. 

Der udbydes to forskellige klasser, gangarts- og tøltklassen som begge er opdelt i tre niveauer. Derudover er der en udklædningsklasse som er inddelt i voksen og børn.

I flergangs klassen rider man i den, eller de gangarter, hvor hesten præsenterer sig bedst. Der vises ikke pas. 
I töltklasserne vises kun tølt.

Stævnet kræver ikke licens.
Vaccinationsreglerne er gældende efter D-stævner regler, som kan læses her.

Der er frit udstyrsvalg i alle klasser, men ved misbrug af udstyr og hård eller hensynsløs ridning, vil man blive diskvalificeret.
Der rides i en 27x70 ridehal (blå hal).
Der er opvarmning i gul hal (lige overfor). Der rides på speakers kommando. 

Klasserne er opdelt således:
Begynder

For den urutinerede eller forsigtige hest og/eller rytter, der ikke har prøvet så meget og som måske har brug for en hjælper. Denne klasse inddeles i en voksen- og juniorklasse. I juniorklassen må der medbringes en hjælper, der må stå midt i banen eller trække hesten umiddelbart indenfor sporet. 

Let Øvede
For hest og/eller rytter, der kan ride adskilte gangarter. Måske gerne vise 4 forskellige, men skulle en af dem mangle, kan man være med her alligevel. Ingen hjælper eller trækker tilladt.

Øvede:
For hest og/eller rytter, der kan vise 4 adskilte gangarter og på en god dag, måske endda i forskellige tempi. Ingen hjælper eller trækker tilladt.

Julemandsklassen.
Gangartsklasse hvor der rides efter den bedste udklædning i hestenes bedste gangart.
Her gælder det om, at finde det flotte nisse eller nytårskostume frem, da temaet er jul/nytår. Denne klasse inddeles i en voksen- og juniorklasse. 

Junior: man er junior til og med det år man fylder 15 år.  

Folde: Man må opstille gratis folde bagved stævnestald 1, langs hegnet til hunde-agility-banen. Bokse kan tilkøbes. 

Cafe: Vilhelmsborgs cafe er åben hvor der kan købes mad og drikke. 

Parkering: Trailer-parkering foregår foran stævnestaldene, på den modsatte side af vejen fra hallen. Ingen trailere på p-pladsen foran blå hal.  

Pris:
ASKA medlemmer kr. 250 inkl fold
IKKE ASKA medlemmer kr. 350 inkl fold

Tilmelding: Tilmelding er bindende, men det er tilladt at sælge sin plads. Husk at give besked om den nye rytter og hest på aska.staevne@gmail.com hvis du sælger din plads.

Tro- og loveerklæring underskrives elektronisk ved tilmelding, og skal derfor ikke medbringes fysisk på dagen, medmindre du har eftertilmeldt dig uden om sporti. 

Vi forbeholder os ret til, at annullere stævnet ved for få deltagere. Vi afholder stævnet efter gældende retningslinjer ifht. myndighedernes anbefalinger og forbeholder os retten til at aflyse eller ændre formen, hvis det ikke er muligt at overholde gældende retningslinjer.

Vi glæder os til at se nogle glade ryttere og heste til nytårskeppni.

Stævneudvalget i ASKA

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Vilhelmsborg
Bedervej 101
8320 Mårslet
Danmark Vis på kort Navigér hertil