ASKA: Temaaften om Gædingafimi

Torsdag den 25. november 2021

ASKA holder temaaften med fokus på Gædingafimi med Anne Soelberg. Har du lyst til at lege med at udvælge og sammensætte øvelser til et program, der passer til dig og din hest?

I Gædingafimi er der mange regler at forholde sig til, men når først formalia er på plads, er stævneformen både kreativ og sjov, og den bygger på harmoni mellem hest og rytter. Stævneformen er en af de mest populære på Island.

Vi gennemgår idégrundlaget, de tre sværhedsgrader, definitioner på de enkelte øvelser, krav til gangarterne og hestens form samt hvordan enkeltdelene vægtes i den samlede karaktergivning.

Vi ser på hvilke øvelser, der hører til hvilket niveau, hvordan de udføres korrekt, og hvad de enkelte øvelser er gavnlige for. Vi snakker om, hvor dommerne sidder, og hvad de kigger efter i bedømmelsen.

Når vi har set på det formelle, ser vi et par videoer af forskellige programmer for at hente inspiration. Er der nogle af deltagerne, der vil optage video af et program, gennemgår vi det fælles og ser på, hvad der virker godt.

Aftenen sluttes af med at alle kan få hjælp til at sammensætte et program, der passer til ens egen hests gangarter og uddannelsesniveau.

Arrangementet er for alle, uanset om man er med for første gang eller tidligere har deltaget i en temaaften eller redet Gædingafimi.

Anne Soelberg er professionelt uddannet berider fra Hólar University College i 2003, FEIF instruktør level 3 og medlem af den islandske trænerorganisation FT.

Corona: Der vil blive taget de fornødne forholdsregler, så gældende anbefalinger om afstand og hygiejne overholdes. Vi forbeholder os dog retten til at aflyse hvis det ikke er muligt at afholde arrangementet i hht. gældende retningslinjer.

Dato: 6. oktober 2021 kl. 17.00 – ca. 20.00

Pris ekskl. sporti gebyr incl. forplejning:

  • ASKA-medlemmer 250 kr.
  • Ikke ASKA-medlemmer 350 kr.

Sted: Herskabsstalden (mødelokale), Vilhelmsborg, Bedervej 101, 8320 Mårslet.

Tilmelding: Der er 25 pladser til temaaftenen. Tilmeldingen åbner for ASKA-medlemmer d. 29. oktober kl. 20 og øvrige d. 31. oktober kl. 20.
Tilmelding er bindende og fordeles efter ”Først til mølle”. Der oprettes venteliste ved at skrive til aska.pernille.svendsen@gmail.com. Det er tilladt at sælge sin plads, men tjek først der ikke er nogen på ventelisten.

Vi arbejder på at få arrangeret to praktiske undervisningsgange i ridehal i starten af 2022, hvor programmerne kan trænes med hjælp undervejs.

Vi glæder os til at se jer!

Pernille Maj Svendsen
ASKA

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Vilhelmsborg, Herskabsstalden
Bedervej 101
8320 Mårslet
Danmark Vis på kort Navigér hertil