ASKA: Sport DRL

26. - 27. maj 2022

ASKA inviterer til sport DRL stævne d. 26.-27. maj 2022 på Vilhelmsborg.

Info om stævnet
Tilmeldingen åbner d. 5. marts kl. 20.00 for ASKA-medlemmer og d. 7. marts kl. 20.00 for ikke-medlemmer.

Tilmeldingsfristen er d. 10. maj kl. 22.00.

Stævnet har DRL status. Der rides efter gældende regler i ”FEIF Rules and Regulations samt Regler for stævneridning i Danmark

Rytterlicens kræves: Stævnet kræver licens. Vær opmærksom på reglerne om rytterlicens, der betyder, at alle ryttere skal købe licens hos Dansk Islandshesteforening. Læs mere om reglerne og hvordan du får licens.

Følgende klasser udbydes:

  • Sport A: (DRL) 5.1, 4.1, T.1, T.2
  • Sport B: (DRL) 5.2, 4.2, T.3, T.4
  • Sport D: 4.5, 4.3, T.8, T.5

Dommerteam:
Anna Worm
Annette Kaas
Fabian Schmidt
Gerd Engelbrecht
Liv Malskær
Melanie Schmidt
Tenna Lund

Check-in:
Der vil være online check-in med undtagelse af en gruppe tilfældigt udvalgte ryttere, der skal tjekke ind ved fysisk fremmøde i sekretariatet for at forevise stævnepas eller hestepas samt gyldigt vaccinationskort. Har man eftertilmeldt skal man medbringe Tro- og loveerklæring ved Check-in. Alle andre har udfyldt den i forbindelse med tilmelding. Husk du skal være tjekket ind senest 1 time før, din klasse starter, ellers bliver man automatisk diskvalificeret. Det er muligt at tjekke ind onsdag eftermiddag – tidspunkt fremgår af program.

Bane:
Ovalbanen er 250 meter. Det er muligt at prøve banen onsdag aften, samt torsdag og fredag morgen. Tidspunkter fremgår af programmet. Opvarmning foregår på tilstødende bane. Indgangen til banen foregår via collecting ring mellem banen og opvarmningsbanen. 

Startlister, program og finaler:
Disse lægges online på ticker.dk i dagene op til stævnestart. Det er tiderne, der fremgår på ticker, der gælder! Udtagelser afvikles torsdag. Der afvikles A-finaler i alle klasser fredag, hvor der er mere end 5 deltagere og så længe tidsplanen tillader det. Der afvikles B-finaler i de klasser med flest ryttere, og hvis tidsplanen tillader det fredag. Dette vil fremgå af programmet, som kan ses på Ticker, så hold dig hyppigt opdateret, da der kan komme ændringer op til en time før klassens start.

Pris for startgebyr:
Tilmeldingsgebyr pr. hest incl. fold: ASKA-medlemmer 425 kr.
Ikke ASKA-medlemmer 625 kr.

Startgebyr pr. klasse

  • 250 kr/pr A-klasse
  • 150 kr/pr B-klasse
  • 75 kr/pr D-klasse

Adgangskrav til sport A

  • T1. Junior 4,80 - Ungrytter 5,50 - Senior 5,90
  • T2. Junior 4,70 - Ungrytter 5,30 - Senior 5,70
  • 4.1 Junior 5,00 - Ungrytter 5,50 - Senior 5,80
  • 5.1 Junior 4,10 – Ungrytter 5,00 – Senior 5,45

Det er rytterens ansvar at have opnået karakterkravene til Sport A og konstateres det efterfølgende, at de ikke er opfyldt, vil man blive diskvalificeret.

Ændringer/eftertilmelding/videresalg af start efter tilmeldingen er lukket d. 10 maj kl. 22.00: 100 kr. pr. ændring.

Fold:
Fold er inkluderet i startgebyret. Medbring selv hegnsmateriale. Strøm er påkrævet. Alle heste på fold står på ejer/rytters eget ansvar. Medbring selv hø/wrap. Vær opmærksom på at der er to foldområder: Dag-fold og nat-fold.  Dag-folde opsættes langs det gamle kåringsspor ved ovalbanen. Hvis din hest overnatter, skal din hest overnatte på nat-foldene bagved stævnestald 1 – fremgår af kort der udsendes før stævnet.

Boks:
Pris kr. 800 for boks inkl. spåner for 1. døgn og tømning og 325 kr. for efterfølgende døgn. Hingste skal stå på boks.

Parkering:
Parkering foregår på den store parkeringsplads ved selve Vilhelmsborg. Det er IKKE tilladt at køre ned til ovalbanen, ej heller på græsset ved stien til banen. Respektér venligst dette.

Hjælpertjans:
Alle deltagere bliver en del af hjælperholdet. Man rydder selvfølgelig op efter sig selv, og vi har et fælles ansvar for alle alle områder er pæne og indbydende. Hjælperplan udsendes i ugen op til stævnet. Vil man være fri for dette, kan man frikøbe sig sin hjælpertjans for 250 kr. Udebliver man fra sin hjælpertjans, koster det 250 kr.

Café:
Det er muligt at købe dejlig mad og drikke på stævnepladsen, så lad madpakken blive hjemme.

Tilmelding:
ASKA medlemmer får to dages forspring i fht. tilmelding, herefter åbnes for ikke-medlemmer. Der oprettes venteliste, når de enkelte klasser er fyldt. Startgebyr mm. refunderes ikke ved framelding, medmindre dyrlægeerklæring kan fremvises. Det er ikke tilladt selv at sælge sin plads, da vi har venteliste. Har vi ingen på venteliste i den pågældende klasse, er det efter aftale med os tilladt at sælge sin plads. Husk at give os besked, hvis pladsen sælges til aska.staevne@gmail.com.

Ved evt. for sen tilmelding pålægges et gebyr på 100 kr. – det samme gælder også, hvis pladsen sælges efter sidste tilmeldingsfrist.

Rettelser: ALLE rettelser skal sendes til aska.staevne@gmail.com ellers kan vi ikke garantere, de behandles – der er så mange kommunikationsflader, og vi ønsker derfor, I kun bruger denne mail☺ Der kan foretages ændringer frem til og med d. 10. maj kl 22.00, derefter koster det 100 kr. pr. ændring.

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet. Hesten skal være vaccineret efter gældende regler, som i dette tilfælde er efter DRL regler uanset, hvilken klasse man rider. Vaccinationer der ikke opfylder reglerne for DRL afvises ved Tjek-in.

Link: Læs vaccineregler her.

Benyt evt. Horsedoc’s vaccine beregner.

Vi forbeholder os ret til at annullere stævnet ved for få deltagere. Vi afholder stævnet efter gældende retningslinjer ifht. myndighedernes anbefalinger vedr. covid-19 og forbeholder os retten til at aflyse eller ændre formen, hvis det ikke er muligt at overholde gældende retningslinjer.

Løbende info omkring stævnet vil komme på Facebooksiden ASKA, ASKA Stævne samt på mail.

Vi glæder os til et par skønne dage sammen med jer.

Mvh. ASKA’s stævneudvalg

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Vilhelmsborg
Bedervej 101
8320 Mårslet
Danmark Vis på kort Navigér hertil