Jörfi: Foredrag og Clinic med dyrlæge Tove Due

Tirsdag den 25. januar 2022

I sammenarbejde med Islænderudvalget SÓL vil Jörfi Hedeland gerne invitere til et spændende foredrag og Clinic med dyrlæge Tove Due.

Tove er kendt af mange i hesteverden da interessen for at behandle hesten alternativt er blevet større og større igennem de seneste mange år. Derfor er vi super glade for at kunne tilbyde medlemmer af SÓL/OHR og Jörfi Hedeland, dette spændende foredrag.

Tove Due er uddannet dyrlæge i 1990 og siden 1. januar 2000 har hun udelukkende arbejdet med alternativ behandling, hvor hovedvægten ligger på akupunktur, osteopati og homeopati, som er en mild form for kiropraktik. Kiropraktik og osteopati på heste adskiller sig ved, at osteopatien er mere nuanceret og arbejder mere detaljeret med led lidelser, samt er mere skånsom for kroppens fine strukturer.

Tove har igennem længere tid samarbejdet med Rikke Schultz og Vibeke Erbrønd omkring ”Myofaciel akupunktur” – det handler om muskler og bindevæv og hvilken betydning det har for kroppens funktion. Det er der kommet en meget spændende bog ud af ” ”Equine Myofasial Kinetic Lines – for professional treatment. Anatomy, function, test and treatment”. Det samarbejde glæder vi os til at høre mere om.

Vi starter aftenen med fællesspisning – det er frivilligt om du vil deltage.

Herefter begynder vi med et teoretisk oplæg, hvor Tove fortæller om hendes erfaringer med den særlige behandlings metode og hvorfor den virker så godt.

Efterfølgende vil hun demonstrere det hele på et par heste.

Pris for medlemmer af SÓL/OHR og Jörfi Hedeland: kr. 125,- inkl. Kaffe/the og kage
Pris for ikke-medlemmer: kr. 225,- inkl. Kaffe/the og kage.
Tilkøb: Aftensmad: kr. 50 – drikkevare kan købes.

Tilmelding for Jörfi-medlemmer og ikke-medlemmer, via sporti, senest den 18. januar 2022.
Tilmelding for medlemmer af SÓL/OHR – via Ohr´s hjemmeside, senest den 18. januar 2022.

Arrangørens kontaktinfo

Islandshesteklubben Jörfi HedelandSe arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Jörfi Hedeland

Mødested/startsted

Nykøbing-Slagelsevej 10A
4560 Vig
Danmark Vis på kort Navigér hertil