Geysir Masters DRL

17. - 18. september 2022

32 tilmeldte

For ikke medlemmer åbner tilmeldingen onsdag 17. august 2022 kl. 20.00

Nu med finaler, årets Geysir Masters 2022 er udvidet til et weekendstævne – et af de hyggeligste DRL ranglistestævner.
17. og 18. september 2022

Geysirklubben inviterer, traditionen tro, til åbent klubstævne på Hedeland. Vi arrangerer i år GM som et to-dages stævne. Lørdag afvikles gangartsklasser og søndag töltklasser. Vi rider udtagelser og finaler for gangartsklasserne lørdag og tilsvarende for töltklasserne søndag. Der rides på 250 m bane på DI’s Islandshestecenter, Hedeland.
STÆVNET ER ET DRL KVALIFIKATIONSSTÆVNE, BC-status med D-klasser. Der vil være op til tre ryttere på banen ad gangen i klasserne, i ganske enkelte klasser fire for at få regnskabet til at gå op. I alt 160 starter (1 klasse = 1 start). Den højest placerede Geysir rytter i hver klasse bliver Geysir Master og modtager en ærefyldt Geysir Master plaquette. Der er rosetter til finalerytterne i alle klasser.

Undgå madspild, forudbestil din sandwich
Ved tilmelding til stævnet kan du forudbestille jeres frokostsandwich, der er seks forskellige slags at vælge i mellem, og du kan godt bestille flere, både af samme slags og forskellige, husk og bestil til familien. Der vil være mulighed for at købe kage, kaffe, the, øl, vand og lidt sødt og en meget lidt frokostting.

Klubmedlemskab
Meld dig ind i Geysirklubben – der er mange fordele - du deltager i stævnet til reduceret pris, vi har mange gode klubarrangementer, du får adgang til at bruge spring- og ovalbaneanlægget på Geysirsletten, fællesture, etc.

160 starter i følgende klasser
V står for 4-gang og F for 5-gang

  • B-klasser (DRL): T3, T4, V.2 og F.2
  • C-klasser (DRL):T.5 og V.3
  • D-klasser: T8 og V.5

Medlemmer af Geysir er forud for tilmeldingsstart og reserverer pladser.  

Pris for deltagelse i tölt- og/eller gangartsklasse

  • Grundgebyr 200,- inkl. fold
  • For ikke medlemmer 250,- pr. start
  • For Geysirmedlemmer 200,- pr. start
  • Husk at have gyldigt DI-rytterlicens

Vi er fælles om at få et godt stævne
Alle deltagere er villige til at påtage sig tildelte opgaver. Hvilke opgaver er der? Ledvogter, indpisker, dommersekretær, café, sekretariat, indtjek, toiletter, Har du ønsker om en speciel tjans så sæt hak når du tilmelder dig. Vi fordeler opgaverne og prøver at imødekomme dine ønsker. Hjælperplan udsendes fra sporti og offentliggøres på www.geysirnyt.dk og på opslagstavlen.
Se efter medhjælperplan, som og vær klar til din opgave til aftalt tid. Man finder selv en afløser, hvis man ikke kan varetage sin opgave, også på dagen – husk at melde det til sekretariatet.

Program og starter
Program og tidsplan offentliggøres på www.geysirnyt.dk. I ugen op til. Startlister offentliggøres senest en time før starterne. Hold øje med startlisterne, hvis der er frameldinger på dagen, rykker vi op, såkaldte flyvende starter. Download og følg med på App IceTest NG, både starter og resultater. Hjælperliste ligger på geysirnyt.dk.

Indtjek
Der er indtjek fra kl. 7, stævnet starter kl. 9.00. Der er ryttermøde kl. 8.30. Du sørger selv for at sætte din hest på anviste fold. Ved indtjekket vises pas med gyldige vaccinationer. Kommer du med hingst, kan vi tilbyde fold med tom nabofold, husk og angiv det ved tilmelding i kommentarfeltet.

Tro- og love, vaccinationskort og rytterlicens
Du har ’underskrevet’ Tro- og Love ved tilmelding. Der rides efter gældende reglement og regler for rytterlicens og det er rytternes ansvar de har har gyldig rytterlicens og gyldigt vaccinationskort jf. vaccinationsreglerne.
Sørg for at din hest er vaccineret så den kan deltage i stævnet. Link - Se vaccinationsregler

Venteliste og afbud
Startgebyr refunderes ved sygdom. Hest eller rytter (ikke begge dele) kan ændres uden gebyr indtil 11. september, herefter koster det 100,- pr. ændring.

Dommerteam
Charlotte Helsø, Karin Hassing, Stine Nielsen, Annette Kaas, Søren Kaihøj og Lise Galstup.

Vi glæder os til at se jer på DI’s anlæg Hedeland. på gensyn til et hyggeligt stævne. Spørgsmål sendes til annie_rasch@hotmail.com

Stævneudvalget i Geysir. www.geysirnyt.dk

Arrangørens kontaktinfo

Geysir KlubbenSe arrangørklubben på SPORTI

Geysir

Mødested/startsted

Islandshestecentret Hedeland
Stærkendevej 226a
2640 Hedehusene
Danmark Vis på kort Navigér hertil