Online jule bueskydnings konkurrence i HBADK

18. - 31. december 2021

Online stævnet løber i perioden 18-31 december. Denne gang vil det være uden hest.

Følgende klasser: 

1. Stå stille uøvede 
2. Stå stille øvet 
3. Gå uøvede 
4. Gå øvet 
5. Løb uøvede 
6. Løb øvet 
7. Trampolin uøvede 
8. Trampolin øvet 
9. Buk/træhest uøvede 
10. Buk/træhest øvet   

Man må gerne tilmelde sig i flere af klasserne.

Denne gang skal man skyde 5 front, side, back og offside. Klasse 9 og 10 er der også 5 ground shot og kikac. Side, front, back skal stå med en afstand på 7m, ground shot og kikac med en afstand på 1m og offside skal stå med en afstand på 3m. 

For at gøre det lidt mere julet, så vil target face være ”snemanden”, som findes på linket til hjemmesiden, sammen med kritikken (scoresheet). Den og kritikken printes bare ud på almindeligt A4 papir. 

Scoresheet til notering af point og snemands-targetface til udprintning findes her: https://hbadk.com/wgp?fbclid=IwAR3pznBbTaZwOx3LkiOxlTFC1M0ZRmoN8QEfleUQCoaaPOrHQhQwYL0SbvU 

Der er fine julerosetter til de placerede.

Der vil også være præmie til bedste jule tema og der må gerne laves video eller tages billeder, som kan blive lagt op i begivenheden på facebook. 

Det koster 60kr. pr klasse for medlemmer og 100kr. for ikke medlemmer. (Medlemskab for HBADK koster 250kr om året, læs mere på hjemmesiden) 

Tilmelding og betaling på sporti. 

Når man har redet og fået udfyldt kritikken, så tager man et billede af den og sender til mail hbadenmark@gmail.com . Der vil efter den 2/1 blive lagt resultater op på hjemmesiden og facebook. Der vil blive sendt rosetter ud når resultaterne har været offentliggjort i 3 dage. 

I tilfælde af der er mindre end 3 deltagere i en af klasserne, så vil de blive lagt sammen. 

Arrangørens kontaktinfo

HorseBack Archery Denmark


Mødested/startsted

Online event
7400 Herning
Danmark Vis på kort Navigér hertil