ASKA: Træning med bomme

Søndag den 9. januar 2022

Kun for medlemmer af AKSA

2022 på vilhelmsborg (gul hal) udbydes følgende arrangement med tilmelding.

Træning med bomme kan have mange fordele. Alt efter hvordan vi lægger bommene  og med hvilken afstand, kan vi træne forskellige områder af hestens krop og påvirke dens bevægemønster.

Fordi det er forskelligt hvad vores heste kan og gør, vil det også være forskelligt, hvilke bomøvelser der vil være særligt gode til hestene.

Noget af det vi specifikt kan træne med bomme er:

  • takt (alle gangarter)
  • svæv
  • rummelighed/bevægelighed
  • koordination
  • galop rytme
  • balance
  • overlinie muskulatur

Derfor har ASKA inviteret Dagmar fra Dagmars Hestetræning til at komme. Arrangementet starter med et kort teori oplæg omkring træning med bomme, og her efter 30 min lektioner med 2 deltagere pr. lektion og så slutter vi af med fælles opsamling og tid til spørgsmål. Lektionerne tager udgangspunkt i hvad de enkelte heste har brug for. Er din hest for ung, eller har du ikke lyst til at ride, er det muligt at arbejde fra jorden.

Dagmar er selv rytter gennem hele livet. Tidligere konkurrencerytter i primært ridebanespringning, og hun har nu også tabt sit hjerte til den islandske hest. Hun har selv 4 af slagsen, og håber på at et par stykker af dem har potentiale til stævner.

Dagmar er uddannet BBH Basisinstruktør og BBH Træner, og er derigennem både dyrlæge – og forsker eksamineret i adfærd og læringsteori og anatomi og biomekanik, i teori og praksis.

Du kan læse mere om Dagmar på hendes facebookside Dagmars Hestetræning og hjemmeside www.dagmarshestetraening.dk

Corona: Der vil blive taget de fornødne forholdsregler, så gældende anbefalinger om afstand og hygiejne overholdes. Vi forbeholder os dog retten til at aflyse hvis det ikke er muligt at afholde arrangementet i hht. gældende retningslinjer.

Dato: 9. januar 2022 kl. 12-16.

Pris excl. sporti gebyr:
ASKA-medlemmer incl. særlig ASKA rabat 350 kr.

Sted: Gul hal, Vilhelmsborg, Bedervej 101, 8320 Mårslet.

Folde: Man må opstille gratis folde bagved stævnestald 1, langs hegnet til hunde-agility-banen. Boks kan tilkøbes for 800 kr.

Tilmelding: Der er 12 pladser. Tilmelding er bindende. Det er tilladt at sælge sin plads, og husk at give besked til aska.pernille.svendsen@gmail.com.

Skriv gerne ved tilmelding om du har en makker og om du ønsker at ride eller træne fra jorden. Vi sammensætter mini-teams og fylder tiderne op. Deltagere får besked om tidspunkt. Det er muligt at bytte sit tidspunkt med andre internt.

Med venlig hilsen
ASKA’s bestyrelse

Arrangørens kontaktinfo

AskaSe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Vilhelmsborg (gul hal)
Bedervej 101
8320 Mårslet
Danmark Vis på kort Navigér hertil