Danish Open 2022

4. - 5. juni 2022

Nr. Snede Bueskyttelaug & Midtjyske Buejægere og DGI Midtjylland inviterer til "Danish Open 2022" i Pinsen d. 4. og 5. juni på foreningens fantastiske 3D bane i Nr. Snede.

Stævnet er åbent for alle bueskytter uanset om man kommer fra en bueklub, jagtforening eller bare er sig selv og måske med et par venner. Vi ønsker at give alle interesserede mulighed for at få masser af frisk luft og spændende bueskydning.

Stævnet afvikles som en 3D-skydning efter World Archerys gældende internationale regler, dog med undtagelse af tilføjelsen af Buejæger og Traditionel Buejæger klasserne. Vi afvikler stævnet med alle de kendte klasser med op til 6 skytter i hver patrulje:

  • Recurve
  • Langbue
  • Recurveinstinktiv/traditionel jagtbue
  • Compound
  • Barbue
  • Buejæger
  • Traditionel buejæger

Patruljer vil så vidt det er muligt bestå af compoundskytter inklusiv buejægere eller af langbue-, barbue-, instinktivbue- og recurveskytter.

Alle klasser findes for herrer og damer i micro, mini, aspirant, kadet, junior, senior og masters. Buejægere og Traditionel Buejægere er ikke opdelt i klasser. Vi forbeholder os ret at lægge klasser med få deltagere sammen.

Lørdag: 40 mål som en 2-pils skydning 
Søndag: 40 mål som en 1-pils skydning

Resultatet for lørdag og søndag lægges sammen og den højeste score samlet vinder. Der afholdes ingen semi- eller finaleskydning. 

For yderligere information vedr. regler, skudafstande og andet, se venligst vores hjemmeside under "Danish Open 2022".

Deltagergebyret omfatter begge dage:
Buejægere fra alle årgange 425,- DKr
Voksen årgang 2001 og ældre 425,- DKr
Ung/Barn årgang 2002 og yngre 300,- DKr

Deltager antallet er begrænset til 258 skytter fordelt på 43 patruljer. Der lukkes for tilmelding, når 258 skytter har indbetalt deltagergebyret. Du er først registreret som deltager, når gebyret er betalt. Vi anbefaler at du tilmelder dig og betaler hurtigst muligt, for at være sikker på, at kunne deltage. Hvis du har indbetalt rettidigt og ikke møder frem for deltagelse, bliver deltagergebyret ikke betalt tilbage.

Vi gør opmærksom på, at deltagelse sker på eget ansvar, og at vi til enhver tid efterlever myndighedernes Corona krav og regler vedr. afvikling af stævner, hvorfor ændringer/aflysning kan forekomme. Ved aflysning af stævnet refunderes det fulde deltagergebyr minus evt. kort/nets gebyr forbundet med tilmeldingen.

Velkommen til Danish Open 2022

Arrangørens kontaktinfo

Nørre Snede Bueskyttelaug & Midtjyske BuejægereSe arrangørklubben på SPORTI

Nørre Snede Bueskyttelaug & Midtjyske Buejægere

Mødested/startsted

Højderyggens Skydecenter
Grættrupvej
8766 Nørre Snede
Danmark Vis på kort Navigér hertil