ASKA: Weekendkursus Rasmus Møller

26. - 27. marts 2022

Vi hos ASKA har været så heldige at Rasmus Møller har sagt ja til at holde et kursus i marts 2022.

Lørdag: Der rides  40 min. alene og 20 min alene søndag.
Der tages lidt video af alle ryttere og det vises lørdag aften, hvor Rasmus kommenterer. Her er en dejlig rytterstue på stedet.

Rasmus har de sidste 10 år afholdt mellem 20 og 30 weekendkurser om året i Danmark og Norden. På kurserne lægges der især vægt på, at rytterens opstilling og indvirkninger fungerer inden arbejdet med tölten. Kurserne er tilegnet ryttere på alle niveauer. De fleste af os kender nok  Rasmus som en af de allerdygtigste ryttere i verden med utallige mesterskabstitler, en bestseller bog (TRÆNING AF ISLANDSKE HESTE MED RASMUS MØLLER JENSEN) samt kåringer og træningsforløb bag sig. Du kan læse mere om Rasmus Møller på www.islandshesteinfo.dk

Pris:
1.800,- kr. for ASKA medlemmer
1.900,- kr. for ikke-medlemmer
ekskl.  SPORTI administrationsgebyr Prisen er inkl. ridehus, men plus boks hvis man ønsker det. Min./max 10 deltager.

Undervisning foregår i dejligt ridehus, her er muligt for at leje boks kr. 50 pr. dag i dagstimerne. Hvis man ønsker hesten skal overnatte på stedet koster det kr. 200 for lørdag morgen til søndag aften. Boksen skal muges inden afgang. Man skal selv have hø/wrap med til egen hest.

Kurset er intensivt for både hest og rytter, vi anbefaler at hestene er minimum 5 år og i ok form.

Tilmelding for ASKA medlemmer åbner den 17. jan. 2022 kl.19. Tilmelding for øvrige åbner den 24 jan. kl. 19.00.

Undervisningen forgår Nordal Hestar, Reballevej 5, Søvind, 8700 Horsens. Kontakt person fra ASKA, Charlotte Spliid, 23434711.

Man skal selv medbringe madpakke til frokost til begge dage, der vil være kaffe og kage. Hvis der er stemning for det, kan der bestilles fælles aftensmad lørdag evt. pizza, dog for egen regning. Her vil lørdagens videoer blive gennemgået, som fælles læring for alle deltagerne.

Tilmelding er bindende. I tilfælde af at kurset ikke er fuldt booket  eller Corona-restriktionerne skærpes, kan det blive nødvendigt at aflyse og pengene returneres derved (ekskl. sporti gebyret).

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Nordal Hestar
Reballevej 5 Søvind
8700 Horsens
Danmark Vis på kort Navigér hertil