Geysir: Holarinstruktør Elvar Einarsson i Roskilde

18. - 20. marts 2022

Holarinstruktør Elvar Einarsson kommer til Roskilde
En- to- og  tre-dages kursus
18.. - 20. marts 2022

Undervisning af den islandske instruktør Elvar Einarsson, uddannet fra Holar. Elvar har bl.a. trænet det islandske landshold, rider stadig konkurrence på højt niveau, selv om han store piger er ved at overhale ham inden om, og er aktiv inden for den islandske avl. Hjemme har han 120 heste, turridning og turristture over flere dage, se link til hjemmside.
Pt. ingen får (havde over 1000, men alle er blevet slået ned pga. sygdom, meget sørgeligt og mange års avl tilintetgjort). 
Han er en indlevende og dygtig underviser som kan forklare så man kan forstå det. Kurset henvender sig til ryttere på alle niveauer – fra begyndere, skovtursryttere, seriøse hyggeryttere der vil deres heste det godt og til konkurrenceryttere. Kurset foregår på letforståeligt engelsk.

Der er mulighed for at melde sig til en-dags, to-dags eller tre-dages kursus. Som jeg så forsøger at få til at gå op i en højere enhed.

  • Én dags kursus
    Fredag: En dag. Der rides 40 min. formiddag to ryttere og 40 min. eftermiddag to ryttere.
    SøndagDer rides 40 min. formiddag to ryttere og 40 min. eftermiddag to ryttere.
  • To dages kursus
    Fredag/søndag to dage. Der rides fredag formiddag to ryttere 40 min, eftermiddag to ryttere 40 min. Søndag én gang to ryttere 40 min. (3 personer)
    Lørdag/søndag to dage. Der rides lørdag formiddag to ryttere 40 min, eftermiddag to ryttere 40 min. Søndag én gang to ryttere 40 min.
  • Tre dages kursus
    Fredag, lørdag og søndag. Der rides fredag og lørdag formiddag og eftermiddag to ryttere 40 min. Søndag én gang to ryttere 40 min.

Der rides i det store ridehus på landbrugsskolen Sjælland. Undervisningen er intensiv, positiv og afslappet, og vær ikke nervøs om du er dygtig nok, det er du. Der er god tid til at komme i dybden med den enkelte deltagers/hests udvikling, I som har været med før udfordringer og problemstillinger - og hvem kan sige sig fri for det. Jo, dygtigere hest, des mere undervisning har vi brug for... 

Geysirmedlemmer får ved deltagelse på 2 og 3-dageskurset kr. 200,- i rabat. Pengene bliver overført til deltagerne på kursusweekenden.

Der er mulighed for at leje boks til overnatning. Roskilde har sat prisen op på både ridehus og bokse. Der er nogle små udebokse i en forfærdelig forfatning, og mulighed for at man kan sætte hegn op hvor hestene kan stå om dagen. Bokse og folde er på eget ansvar! Og man rydder op efter sig i bokse og på folde.

Kursuspriser
En dag koster      kr.   1.100,-
To dage koster    kr.   1.750,-
Tre dage koster   kr.   2.750,-

Bokspriser
v/to dages kursus    500,-
v/tre dages kursus   750,-

Der bliver sendt ridetider ud når vi nærmer os, og vi gentager succesen med videogennemgang og fællesspisning lørdag aften. Sæt hak ved ’Jeg er med til spisning’, som denne gang bliver ved Lejre. Spisning er ikke med i prisen, betaling til indkøber på MP. – det kan sagtens blive interessant og sjovt med en gennemgang. Spisning er ikke med i prisen.

Endnu en enestående chance for en islandsk topdedikeret underviser her i DK. En oplevelse som du ikke må gå glip af.

Se Youtube klip  og hjemmeside med Elvar Einarsson.

Glæder mig til at se jer, hurtig tilmelding vil glæde os.

De bedste hilsner
Annie Rasch/Geysir Klubben

Kontakt: Annie Rasch 26195750
Email: annie_rasch@hotmail.dk

Arrangørens kontaktinfo

Lokalklubben Geysir



Se arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteforeningen Geysir

Mødested/startsted

Landbrugsskolen Sjælland
Ledreborg Allé 50 Lejre
4000 Roskilde
Danmark Vis på kort Navigér hertil