Sneglas Junior- og Ungdomssamling

16. - 17. april 2022

Er du junior- & ungrytter og ønsker at få flere redskaber til at udvikle din hest og selv blive en dygtigere rytter i fællesskab med andre ryttere på din egen alder? Så har du nu muligheden! Snegla inviterer nemlig til 2 undervisnings-weekender i foråret med Frederikke Stougård d. 12-13 marts & d. 16-17. april!

12-13. marts: FYLDT
16.17-april: 9 ledige pladser!

Kurset henvender sig til ryttere på alle niveauer – fra begyndere til konkurrenceryttere. Al undervisning er eneundervisning og der vil være god tid til at gå i dybden med den enkelte ekvipages problemstillinger.

Der rides én gang om dagen af 40 min. Der rides i ridehus, i skoven eller på bane alt afhængig af ønske. Kurset vil blive en blanding af teori og praktisk undervisning. Kurset starter lørdag morgen og slutter søndag eftermiddag. Der vil være mulighed for at overnatte i rytterstuen. Mad/snacks vil blive fordelt ud, så alle deltagere skal bidrage med noget til kurset. Mere info herom, når vi kommer tættere på.

Pris for Snegla medlemmer: 650 kr.
Pris for ikke Snegla medlemmer: 750 kr.

Du kan deltage, hvis du er mellem 12 og 21 år gammel.

Vi glæder os rigtig meget til et par super lærerige og hyggelige weekender for at dele vores fælles passion for den islandske hest!

Med venlig hilsen
Snegla

Arrangørens kontaktinfo

Rideklubben Snegla



Se arrangørklubben på SPORTI

Snegla

Mødested/startsted

Flodgårdvej 6
7500 Holstebro
Danmark Vis på kort Navigér hertil