Toppur: Foredrag "Fra føl til ridehest"

Torsdag den 17. marts 2022

Torsdag den 17. marts kl. 19.00-21.30 er Toppur så heldige at kunne byde velkommen til et spændende foredrag ved Simone Hoppe om tiden fra føl til ridehest.

I foredraget vil Simone komme ind på opvækstbetingelser, håndtering af unghesten, jordarbejde og give gode råd og tips til hvordan vi bedst vender hesten til et langt liv i menneskets tjeneste.

Herefter vil Simone gennemgå hendes træningsskala, der består af 6 trin: takt, løsgjorthed, accept af biddet, spændstighed, ligeudretning  og samlingsgrad. Simones videoer med træningsskalen er tilgængelig på youtube og kan med fordel ses inden foredraget.

Simone selv rider dressur på internationalt plan og træner til dagligt ved Jørgen Hvenegaard. Hun har en kæmpe passion for at udvikle og uddanne heste indenfor et system, hvor hestene trives.
Lethed og æstetik er Simones mål for ridning. Samarbejde mellem hest og rytter er meget vigtigt, for hvis ikke hestene er glade og har lyst til at arbejde, er det ingen fornøjelse for hende at arbejde med dem.
De islandske heste har en stor plads i hendes hjerte og giver hende altid et smil på læben. Simone gør aldrig noget halvt og målet er uden tvivl at have nogle af verdens bedste islandske heste og konkurrere på højeste plan.

Er der stor tilslutning til foredraget vil en træningsdag hos Simone Hoppe blive arrangeret senere på året.

Toppur er vært med kaffe og kage. Egen mad og drikke må ikke medbringes.

Pris: Toppur medlemmer 100kr
Ikke medlemmer: 200kr

Mødested:
InSide – mødelokale 5
Dalvej 1
8450 Hammel

Arrangør
Iben Tiufkjær
Mobil 23230683

Arrangørens kontaktinfo

Islandshesteklubben Toppur



Se arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Toppur

Mødested/startsted

InSide – mødelokale 5
Dalvej 1
8450 Hammel
Danmark Vis på kort Navigér hertil