Gandur: Medlemsmøde

Onsdag den 2. marts 2022

Gandur invitere til Medlemsmøde

  • Vi skal bruge dig / jer, så vi får strikket det helt rigtige program sammen. Vi skal have planlagt sommeren, efteråret og vinteren 22 /23. Derfor har vi brug for, at netop du møder op – kommer med ideer og ønsker til ture, kurser, foredrag mm. Og forhåbentlig har du lyst til at melde dig til en post i et udvalg eller i en arbejds gruppe.
  • Vi drømmer om at kunne nedsætte flere udvalg / grupper, der sammen skal skabe Gandurs aktivitets kalender. I hver gruppe vil der være en tovholder fra bestyrelsen. Det er ikke meningen at i skal holde møde i tide og utide. Bare tingene bliver arrangeret og kommer på sporti osv. I et udvalg / gruppe kan man både være få stk, eller mange, og det er ikke meningen at man skal arrangere ting man ikke har interesse i, men blot arbejder inden for det område hvor man kan se sig selv både arrangere og deltage. Måske har man lyst til at arbejde med kurser generalt, men det kunne også være en enkelt underviser man bare gerne ville være tovholder på. Dette gælder uanset om det er foredrag, stævner, ture el. andet. Tingene kan generelt strikkes sammen på mange måder – og vi er meget åbne.
  • Er vi meget få mennesker til at arrangere og derfor er det vigtigt, at flere kommer på banen. Ved at involvere sig i det frivillige arbejde i klubben får du også større indflydelse på hvilke aktiviteter der skal være og hvordan niveauet af aktiviteter er.

Dato - 2.3.22
Tid - kl. 18.30 – 22.00 ca.
Sted – afhænger af hvor mange tilmeldte der er, men meldes ud i mail nogen dage i forvejen.

Gandur er vært ved lidt mad, øl/ vand samt kaffe, te, kage. Derfor er tilmelding nødvendig.

Arrangørens kontaktinfo

Gandur / Stine Madsen



Se arrangørklubben på SPORTI

Gandur

Mødested/startsted

6040 Egtved
Danmark Vis på kort Navigér hertil


Nærmere præcisering: Afhænger af hvor mange tilmeldte der er, men meldes ud i mail nogen dage i forvejen.