Hildingur: Vinterduel 2022

Lørdag den 12. marts 2022

Hildingur inviterer lørdag d. 12. marts til Hildingurs Vinterduel og Firmakeppni på Helsinge Rideklub, Husebyvej 13, 3200 Helsinge.

Stævnet afvikles i henhold til bestemmelserne i FIPO 2021 med danske særregler og afvikles som et D- stævne. Stævnet tæller således ikke med til den danske rangliste.

Klasser
Der kan rides i følgende klasser:

D-Klasser: T.3, T.5, T.8, 4.2, 4.3, 4.5

Der vil være 2-4 ryttere på banen af gangen i alle klasser. Vi forbeholder os retten til, at aflyse en klasse med mindre end 3 deltager.

Firmakeppni: Traditionen tro afvikler vi også Hildingurs årlige Firmakeppni.

  • F1 (klassen er åben for alle)

Firmakeppni er en speciel konkurrenceform for vores islandske heste. Her vises hestene under rytter i samlet flok med op til 15 deltagere pr. klasse. Det gælder om at vise sin hest fra den bedste side, samtidig med at den skal vise alsidighed. Det er en festlig og farverig konkurrenceform som er meget publikumsvenlig. I hver klasse vil de 5 bedste blive, udvalgt af dommerne, og gå videre til finalen for at dyste om 1.-5. pladsen. Der vil være rosetter til de bedst placeret.

Dommere
Dommerbesætningen består af 3 DI-dommere i hver klasse. 

Rytterlicens
Vi har i år valgt at købe en fællesrytterlicens til stævnet. Det betyder at hvis du er medlem af DI eller en lokalklub under DI f.eks. Hildingur, så behøver du ikke at indløse rytterlicens for at deltage til stævnet.

Startgebyr
Startgebyr inkl. Fold: 400kr + 75kr. for ikke-medlemmer, ekskl. Sportigebyr.

Opstaldning
Der er mulighed for at opsætte egen fold (Husk hegnsmateriale).

Tilmelding 
Tilmeldingen åbner d. 11. februar og lukkes ved 50 ekvipager eller den 4. marts 2022 på Sporti.dk. 

Ændring i tilmelding
Efter sidste tilmelding er der ikke mulighed for at lave ændringer. Dette gælder dog ikke ændring af hest eller rytter. 

Framelding
Startgebyret refunderes kun mod fremvisning af dyrlæge- eller lægeerklæring. Det fratrækkes dog et administrationsgebyr på 100kr. 

Program 
Den endelig tidsplan mv. kan findes på vores Facebook side og hjemmeside www.hildingur.dk ca. en uge før stævnet. De endelige startlister kan først ses på stævnedagen på www.ticker.icetestng.com

Finaler
Der rides ingen finaler. Der vil således blive uddelt rosetter efter hver udtagelse alt efter deltagerantallet i den pågældende klasse. Der vil blive uddelt både til seniorer og junior/ungryttere

Indtjekning
Det er kun muligt at tjekke ind i den angivet tidsrum – se programmet.

Cafeteria
Der vil være cafeteria på pladsen med et udvalg af forskellig mad og drikkelse. Lad derfor madpakken blive hjemme og støt stævnet ved at benytte i cafeteriaet. 

Hjælpere
Ved tilmelding forpligter du dig samtidig til at tage en hjælpertjans ved stævnet.

 

 

 

Arrangørens kontaktinfo

HildingurSe arrangørklubben på SPORTI

Hildingur

Mødested/startsted

Helsinge Rideklub
Husebyvej 13
3200 Helsinge
Danmark Vis på kort Navigér hertil