Blossi: Gædingakeppni kursus med Line Kaae

2. - 3. april 2022

Gædingakeppni er det noget for dig??
Vi har fået Gædingadommer Line Kaae til at komme til Holmene i Skælskør og afholde kursus i gædingakeppni. Kurset er for ryttere på alle niveauer, både dig der aldrig har redet gædingakeppni før og dig der er erfaren.

Line Kaae tager udgangspunkt i den enkelte hest og guider dig til hvordan du viser din hest bedst.

Lidt om Line:
Line er uddannet gæðingakeppnidommer i 2013, og har siden dømt mange stævner både i Danmark, Island og Sverige.

Privat er hun mor til 4, gift med Rune Hansen (avlsformand i DI) og ejer af stutteri Tøpholm i Nordsjælland. Desuden er Line aktiv rytter både i sport og gæðingakeppni på egen avl.

Line er uddannet lærer, med speciale inden for unge kriminelle, men er for nyligt blevet selvstændig hestetræner hjemme på Tøpholm.

Line arbejder altid med udgangspunkt i ekvipagens zone for nærmeste udvikling, med fokus på en glad hest og en glad rytter. Line arbejder med mottoet at “Less is more” - at lette hjælpere og harmoni er målet.
Vi starter lørdag kl. 9 med teori i ca. 1,5 time. Efterfølgende rides én af gangen i 40 min. med øje for træning og for generelt.
Vi slutter lørdagen af med fællesspisning, for dem der har lyst. Aftensmad er ikke inkluderet i prisen.

Søndag 40 min. ridning en ad gangen med fokus på det bedste program for hest og rytter, inkl. skriftlig tilbagemelding, Line giver dig lidt skrevne kommentarer med hjem, så du har noget at arbejde videre med.

Undervisning foregår på rigtig god ovalbane.

Der er otte faste jordfolde, der skal deles om. De er dels, til de heste som ikke står på boks og dels til at lade hestene rulle sig efter ridningen. Vi hjælpes ad og er fleksible så der bliver plads til alle. Foldene skal tømmes for ikke-spist foder og hestepærer inden afgang.

Desuden er der bokse som kan tilkøbes efter først til mølle. Der er 3 bokse i alt. Pris: 100 kr. Boksen skal muges inden afgang.

Kursus prisen er inkl. bane- og foldleje samt snacks og kaffe/te.

Medbring foder til din hest og spand til vand. Vi spiser frokost sammen og medbring derfor madpakke til dig selv.

Kurset er intensivt for både hest og rytter, og derfor skal hestene være minimum 5 år.

Tidsplan sendes ud i løbet af weekenden inden kurset.

Tilmelding for Blossi medlemmer åbner den 1. marts 2022 kl. 19.00. Tilmelding for øvrige åbner den 15. marts 2022 kl. 19.00.

Hvis kurset er fyldt, og du gerne vil være på venteliste og få tilbudt en evt. ledig plads, så send en mail. Kontaktoplysninger fremgår under arrangør.

Husk:
I tilfælde af at kurset ikke er fuldt tegnet, kan det blive nødvendigt at aflyse. Kurset afholdes med forbehold for de, på det tidspunkt gældende, regler og anbefalinger i forhold til corona-situationen.

Deltagerbeløbet ekskl. Sporti gebyr tilbagebetales kun ved aflysning af hele kurset. Er du mod forventning forhindret i at deltage er du selv ansvarlig for at komme af med din plads. Giv gerne besked så tidligt som muligt til kursusarrangør og vi kan hjælpe med at formidle kontakten til dem som evt. står på ventelisten.

Der er god plads til parkering og opvarmet rytterstue.

Deltagerpris:
Kr. 900,- ekskl.  SPORTI administrationsgebyr

Arrangørens kontaktinfo

Blossi klubben



Se arrangørklubben på SPORTI

Blossi Islandsheste Klub

Mødested/startsted

Holmene 1
4230 Skælskør
Danmark Vis på kort Navigér hertil