Thor: Juletølt

Søndag den 4. december 2011

Islandshesteklubben Thor afholder juletølt søndag d. 4. december 2011 i ridehuset i Uglestrup,Uglestrupgade 9 A, 4060 Kr. Saaby.

Følgende klasser:

  • Udklædningstølt
  • Julekonetølt vs. julemandstølt (30+)
  • Alfetølt
  • Nissetølt
  • Julemandens mesterklassetølt

Udklædningstølt:
Fra julebørn til gamle julefolk, som gerne vil klædes ud. Både hest og rytter skal indgå i udklædningen. Der vises valgfri tempo tølt på begge volter.

Julekonetølt vs. julemandstølt(30+):
Er julemænd virkelig bedre end julekoner, eller var det nu omvendt? Det spørgsmål vil der findes svar på i den store juledyst som er for 30 +. Der konkurreres i forskellige discipliner.

Alfetølt:
For uerfarne rytter og unge såvel som gamle heste. Der vises valgfri tempo tølt på begge volter.

Nissetølt:
For dem der har snuset til stævneridning. Der vises langsom rolig tølt på begge volter, der skiftes volte og vises middel til hurtig tempo tølt.

Julemandens mesterklasse tølt:
For ryttere og heste med stævneerfaring. Der vises langsom tempo tølt, herefter skiftes der volte, der vises langsom tølt med øgninger på langsiden, og der vises hurtig tempo tølt - så vidt det er muligt i ridehuset.

Pris pr. ekvipage kr. 100,- Startgebyrer refunderes ikke ved framelding. Program og tidsplan udsendes (kun pr. mail) ca. 1 uge før stævnet afholdes. Cafeteriet sælger morgenbrød og frokost, gløgg og julegodter. Hold øje med yderligere information på www.thor-klubben.dk.

Bedømmelse af klassen, udklædningstølt:
Der rides med 3 ryttere i hvert heat. Dommeren placerer de tre ryttere som hhv. nr. 3, nr. 2 og nr. 1. Ved finale rider alle heat vindere mod hinanden, alle nr. 2 mod hinanden og alle nr. 3 mod hinanden. Her placerer dommeren rytterne som hhv. nr. 1, 2, 3, 4 og 5. Der dømmes ikke kun på hestens kunnen men også på udklædningen.

Bedømmelse af klassen, julekonetølt vs. julemandstølt(30+):
I denne klasse rider kvinderne mod mændene, der konkurreres i følgende discipliner:

  • Glöggtølt
  • Behændighedsøvelser
  • Springbanen

Så hvis du har lyst til at prøve din kunnen af mod det modsatte køn, er dette klassen for dig.
OBS. Disciplinerne vil ikke være svære, så hvis du frygter høje spring eller svære øvelser, kan du sagtens deltage i denne klasse.

Bedømmelse af klasserne, alfetølt, nissetølt og julemandens stormestertølt:
Der rides med 3 ryttere i hvert heat. Dommeren placerer de tre ryttere som hhv. nr. 3, nr. 2 og nr. 1. Ved finale rider alle heat vindere mod hinanden, alle nr. 2 mod hinanden og alle nr. 3 mod hinanden. Her placerer dommeren rytterne som hhv. nr. 1, 2, 3, 4 og 5. Der uddeles rosetter til alle deltagere og vinderdækken til vinderne.
For at der max er 5 ryttere i finaleheatene er der begrænsning på antal tilmeldte i hver klasse på max 15.

Praktisk information:
Stævnet afholdes indendørs, der er begrænset mulighed for opvarmning, kun udendørs. Der er ikke stalde men mulighed for frit at kunne opsætte fold på græs, der er mulighed for at tilkoble sig strømhegn. Husk derfor selv hegnspæle, tråd, evt. strømgiver, vandspand og foder og evt. dækken til din hest. Vi har ingen mødding så tag venligst selv hestepærer og foder-rester med hjem. Respekter venligst parkerings-anvisningerne.

Tilmelding sker via. Sporti – stævnet afvikles af bestyrelsen. Stævneleder er Jette Gram.

Vi glæder os til at se jer,
Islandshesteklubben THOR

Arrangørens kontaktinfo

Islandshesteklubben Thor



Se arrangørklubben på SPORTI

Thor

Mødested/startsted

Ridehuset
Uglestrupgave 9A
4060 Kirke Såby
Danmark Vis på kort Navigér hertil