ASKA: Medicinhåndteringskursus

Tirsdag den 17. maj 2022

MEDICINHÅNDTERINGSKURSUS 

Der er sket en lovændring, som betyder, at heste-ejere i en række tilfælde får brug for et medicinhåndteringskursus for at kunne behandle deres hest. Det gælder for alle heste, som ikke er udtaget fra konsum - og det kan heste ikke længere blive - undtagen i helt særlige tilfælde. Med dette kursus vil du selv kunne give din hest medicin - også i fremtiden.

Hvem kan have brug for medicinhåndteringskursus?
Er din hest ikke udtaget af konsum, skal du enten have arbejdet med produktionsdyr i mere end 6 mdr. på fuldtid før 2007, eller have et medicinhåndteringskursus, for at du kan få udleveret receptpligtig medicin til din hest. Det gælder alt fra smertestillende til antibiotika og ormekure.

Kurset består af to del: en teoretisk del, som skal gennemføres hjemme ved pc’en - og en praktisk del, som Mette står for - og som finder sted 17. maj fra kl. 18-21 i Kornbyen i Malling.

Du vil ca. 1 uge før den praktiske del d. 17. maj få adgang til teorien via et link på mail, så du har god tid til at gennemgå det.

Teorien består af flere mindre powerpoint oplæg og efterfølgende en "multiple choice- opgave” efter hvert oplæg.

Der er kort tilmeldingsfrist, fordi Fødevarestyrelsen kræver, at man er tilmeldt den teoretiske del 3 uger før den praktiske del.

Vi glæder os til en spænende aften 😊 

Mvh ASKAArrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Foreningernes Hus i Malling
Østergårdsvej 20
8340 Malling
Danmark Vis på kort Navigér hertil