Stella: Føl og unghestedag, 1, 2, og 3 års

Lørdag den 10. december 2011

Kun for medlemmer af lokalklubben Stella

Bjarne Poulsen, avlsdommer i D.I. kommer og øser ud af sin viden om hvordan føl og ungheste skal se ud, set med dommerøjne. Vi starter kl. 9.30 med en halv times teori, imens vi varmer os med kaffe og rundstykker. – Så kom i god tid hvis du medbringer en eller flere føl med hoppe eller ungheste, da de jo lige skal på boks først.

Kl. 10.00 starter bedømmelsen af hestene, om hesten vises på bane først eller sidst, afgør Bjarne, men følgende ser vi på hesten i stalden (p.g.a. temperaturen).
Der vil der blive brugt ca. 15 minutter til gennemgang af hvert enkelt, (efter antal deltagende heste) imens Bjarne forklarer, og deltagerne stiller evt. spørgsmål.

Til middag kan der købes varm suppe, Nina og Bjarnes drenge har velvilligt stillet op som cafésælgere. – Og til kaffetid vil de også sørge for en eller anden form for kaffebrød. Dette samt morgenkaffen og rundstykker sælges til rimelige priser.

Bjarne udpeger imellem alle deltagene føl det han syntes er bedst. Ligeledes udpeger Bjarne én imellem 1 – 2 – og 3 års heste. Altså to i alt.
Og selvfølgelig skal vi da kåre en publikums favorit! Præmie også til én af jer der stemmer.
Tilsidst beder vi Bjarne rangere de tre heste, og de tre ejere modtager en lille præmie fra Stella´s avlsudvalg. Kom og vær med til en lærerig og spændende dag.

Arrangementet slutter kl. 16.00. Hvor vi håber at alle efterlader alt så pænt som ved ankomst.

Tilmeldingspris: + sporti gebyr

  • Deltager uden hest , voksen 50,-kr. – (Børn op til 15 år gratis.)
  • Føl m/hoppe incl. 1 person 200,-kr.
  • Unghest uanset alder incl. 1 person 200,-kr.
  • Boks m/halm 50,-kr. Udmugning en selvfølge, ved mangel efterkræves et gebyr på 500,-kr ! Boks efter først til mølle, alternativt må enkelte heste evt. stå på traileren.

Tilmelding er bindende, starter 11 november, slutter 28 november 2011.
Kontaktperson Naja Moos, tlf: 28 60 75 86

Ved ankomst på dagen modtager i evt. boksnr. og et lille program.

Hunde må ikke medbringes !

Arrangørens kontaktinfo

Stella klubbenSe arrangørklubben på SPORTI

Stella

Mødested/startsted

Hos Nina & Bjarne Callesen
Kongenshøj 14
6340 Kruså
Danmark Vis på kort Navigér hertil