Danish Roller Cup - 6. afd. Øster Hornum

Lørdag den 10. september 2022

Kom med til Danish Roller Cup!  

Rulleskøjteløb for både børn og voksne, uanset niveau.

Danish Roller Cup består af seks rulleskøjteløb, hvor alle kan være med. Dette er tilmeldingen til årets sjette og sidste afdeling i Øster Hornum.

Ved hvert arrangement inddeles deltagerne i to aldersgrupper: junior (årgang 2008-2016) og senior (årgang 2007 og ældre). Indenfor aldersgrupperne inddeles i grupper efter hastighed, så du konkurrer mod andre på dit niveau. 

Alle deltagere får en deltagermedalje og mulighed for at vinde præmier.

Dato: Lørdag d. 10. september 2022
Tid Fra kl. 10.00 til 17.00. Banen er åben fra kl. 9.00.
Sted: Banen ved Øster Hornum Hallen, Nibevej 151, 9530 Støvring
Tilmelding: Online her på SPORTI senest 7. september 2022.
Max pladser: 100 rulleskøjteløbere

Pris for tilmelding:

  • Kr. 200 for Early bird tilmelding senest 13. august
    Inkl. frokostpakke.
  • Kr. 250 ved tilmelding senest 3. september
    Inkl. frokostpakke.
  • Kr. 300 ved tilmelidng senest 7. september
    Uden frokostpakke.

Banen i Øster Hornum
I Øster Hornum skal vi køre på en flad oval bane på 300 meter. Banen er også fin at køre på, selv om det er vådt vejr. Vi forventer at have 3 distancer i Øster Hornum for alle deltagere. Afhængigt af deltagerantallet afvikles indledende heats, semifinaler og finaler, hvilket betyder at nogle distancer skal køres flere gange.

Om Danish Roller Cup
Danish Roller Cup består af seks banerulleskøjteløb, 3 i vest og 3 i øst. Du kan frit vælge om du vil deltage i en eller flere af afdelingerne.
Ved hvert arrangement får du en placering for dagen, men du tager også cup-point med dig hjem. Det betyder, at der både kåres en vinder på dagen, men også en samlet vinder af cuppen, når alle seks arrangementer er gennemført!
Læs mere om cuppen på hjemmesiden danishrollercup.dk

Praktisk info
Inkl. i prisen for tilmeldingen er en frokostpakke med sandwich, juice og snacks. Du kan vælge mellem kyllingsandwich eller vegansk sandwich. Det er muligt at tilkøbe ekstra frokostpakker til kr. 75 pr. stk.
Ved tilmelding efter 3. september følger der ikke frokostpakke med, og det er heller ikke muligt at tilkøbe frokostpakker.
Der er adgang til toiletter og vand, men der vil ikke være salg af mad og drikke.

Frivillige hjælpere
Der er brug for hjælpere til arrangementerne. Hvis du selv, eller nogen der kommer sammen med dig, har lyst til at påtage sig en opgave, så sæt kryds i tilmeldingen ved "Hjælper". Så tager vi kontakt til dig.

Din sikkerhed
For din egen sikkerheds skyld er det et krav at du bærer en hjelm (cykelhjelm) så længe du har rulleskøjter på. Alle deltager på eget ansvar.

Vejrudsigten
Vi håber på en dejlig tør og solrig dag, men hvis det er vådt eller bliver regnvejr, gennemfører vi arrangementet alligevel, da asfalten også i regnvejr er fin at køre på.

Kontakt!
Vil du hjælpe til på dagen, eller har du spørgsmål til arrangementet, så tøv ikke med at skrive til os på info@danishrollercup.dk

Arrangørens kontaktinfo

Danish Roller Cup


Mødested/startsted

Øster Hornum Hallen
Nibevej 151
9530 Støvring
Danmark Vis på kort Navigér hertil