Heklas 50 års jubilæums Råbjerg Miletur

Lørdag den 3. september 2022

Heklas årlige Råbjerg Mile tur.
Endagstur lørdag 3. sep. 2022.

Mødested: Gårdbogård, Gårdbovej 300, 9982 Ålbæk

”Almindelig tur”:
Vi rider lørdag kl. 10.00 i mindre hold i det fantastisk flotte område. En kort formiddagspause undervejs med en lille forfriskning. Der er middagspause ca. kl. 13 på P-pladsen ved Råbjerg Mile, hvor der serveres sandwich til frokost. Om eftermiddagen holder vi pause, hvor der serveres hjemmebagt kage.

Ved afslutning af rideturen ca. kl. 17 på Gårdbogård er der mulighed for at opsætte mindre fold. NBMedbring selv hegnsmateriale. 

”Lang tur”:
Ønsker man at forlænge rideturen lørdag lidt, og få en lille strandtur med, er det også muligt. Vær dog obs på, at denne tur starter lørdag kl. 9.30 og det skal oplyses ved tilmelding.

 ”Kort tur”:
Hvis man ønsker en kortere ridetur lørdag, er det muligt at starte med frokost kl. 13 på P-plads ved milen, og herefter ride med på turen hjemad. Vi er behjælpelige med at få hentet bil/trailer efter rideturen, hvis der er behov for det.

I anledning af vores 50 års jubilæum for Råbjerg Mileturen er der planlagt fællesspisning efter rideturen. Helstegt pattegris med diverse tilbehør. Middagen er gratis for alle medlemmer af Hekla, både deltagere på turen og øvrige.

Ikke-medlemmer er også velkomne, men skal betale kr. 150 for at deltage i spisningen.

Vand og øl kan købes. 

Priser:
Prisen for ridetur inkl. sandwich og kage 125 kr for Hekla-medlemmer og kr. 175 for ikke-medlemmer.
Pris middag for ikke-medlemmer er kr. 150.

Turen er for stambogsførte islandske heste (rødt eller sort pas). Turen er åben for alle islændervenner. Sørg for at hesten er i form til den tur der vælges!

Tilmelding slutter 23.08.2022. Tilmelding er bindende.

Spørgsmål til ovenstående: Kontakt Gitte Gudiksen, tlf. 6073 9407 eller på mail gittegudiksen@hotmail.com

Mødested/startsted

Gårdbogård
Gårdbovej 300
9982 Ålbæk
Danmark Vis på kort Navigér hertil