Heklas Ungeteam sæson 2022/2023

1. august 2022 - 30. juni 2023

Heklas Ungeteam 2022/23.

Så åbner vi for tilmeldingen til det nystartede Ungeteam i Hekla, Hjallerup Engvej 1a, Hjallerup. Er du født i 2004 eller tidligere, har lyst til at dygtiggøre dig som rytter, være åben for nye input og samtidig har lyst til sociale relationer sammen med andre unge, så er Heklas Ungeteam lige noget for dig. Du skal selvfølgelig være medlem af Nordjysk Islandshesteforening Hekla for at være en del af teamet. Der er plads til max. 10 på teamet, og tilmeldingen foregår efter ”først-til-mølle” princippet.

Formålene med teamet er at styrke det sociale fællesskab blandt teamets medlemmer og at skabe udvikling hos den enkelte rytter - uanset hvilket niveau man er på. 

Vi har været så heldige, at Emil Fredsgaard har sagt ja til at være teamets faste underviser. Han er en engageret og dygtig underviser. Derudover kommer der enkelte gæsteundervisere.

Projektforløbet forventes at koste omkring kr. 45.000,- Vi er derfor afhængige af sponsorer, da egenbetalingen ellers ikke rækker. Vi ser gerne, at alle bidrager med at finde dem. Desuden kan vi i løbet af sæsonen påtage en hjælpeopgave, for at få budgettet til at løbe rundt.

Pris pr. deltager kr. 2.800, som inkluderer:

  • Overgangsjakke med logo

  • 1 gang undervisning ved Nils Chr. Larsen - efterår

  • Rytteranalyse ved Auður Ástvaldsdóttir

  • 7 x 40 minutters individuel undervisning af Emil Fredsgaard 

  • Socialt arrangement i december måned 

Derudover bliver der taget  initiativ til at følges til fx Istølt for at styrke fællesskabet. Dette bliver egenbetaling. Derudover skal I være med til at bestemme, om der skal tages flere initiativer og i så fald hvilke.

En typisk dag med samling og undervisning starter om morgenen med ankomst og fælles morgenmad, som teamlederen sørger for. Undervisningen går i gang og afbrydes af fælles frokost, som alle skal sørge for een gang i løbet af sæsonen. Det forventes, at I deltager til samlingerne fra start til slut. Undervisningen vil foregå på Heklas baneanlæg og enkelte gange i lejet ridehal, når årstiden kræver det. 

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at være med til at starte Ungeteamet op i Hekla.

Mødested/startsted

Hjallerup Engvej 1a
9320 Hjallerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil