ASKA: Gædingakeppni stævnetræning

Onsdag den 7. september 2022

Gædingakeppni stævnetræning med Hildur Sigmarsdóttir.

Kunne du godt tænke dig at blive klogere på hvor du og din hest er og hvad I kan arbejde med, frem til dit første eller næste gædingakeppni stævne. Hvad skal der til, for at få en god oplevelse og måske opnå en høj karakter. Og hvilke evt. større ting der skal arbejdes med på sigt? Hvad er det dommerne kigger efter på ovalbanen? Er din trav for langsom? Vises din hest bedst på højre eller venstre side?

ASKA har inviteret gædingakeppnidommer Hildur Sigmarsdottir til at komme og sætte os lidt ind i hvordan det hele foregår når man rider ind på det ovale spor til et gædingakeppni stævne. Hildur har masser af fifs og erfaringer at dele ud af.

Der er plads til alle uanset om du endnu har dit første Gædingakeppni til gode og bare er nysgerrig på hvad det er, eller du har redet DM flere gange. Du rider ind på ovalbanen og fortæller Hildur hvad du gerne vil vise. Du rider dit program, herefter evalueres der og du rider igen. Hver rytter har 25 min med Hildur.

Hildur Sigmarsdóttir er uddannet med BA fra Holar i Island som berider, træner og underviser. Hun er erfaren Gædingakeppni dommer, avler, professionel træner og ejer af stutteriet Frisendal og tidligere konkurrencerytter.

Dato: 7. september 2022 kl. 16.00 – ca. 20.00

Pris ekskl. sporti gebyr ASKA-medlemmer kr. 350

Sted: Ovalbanen på Vilhelmsborg, Bedervej 101, 8320 Mårslet

Tilmelding er bindende og max 8 deltagere. Du må gerne videresælge din plads hvis du er forhindret. Husk at give besked til aska.pernille.svendsen@gmail.com (skriv navn og mailadresse på den person der overtager).

Vi ser frem til en spændende og lærerig eftermiddag/aften.

Pernille Maj Svendsen

ASKA

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Ovalbanen, Vilhelmsborg
Bedervej 101
8320 Mårslet
Danmark Vis på kort Navigér hertil