ASKA: Gædingakeppni teori og stævnetræning

Søndag den 14. august 2022

Gædingakeppni teori og stævnetræning med Hildur Sigmarsdóttir.

I Gædingakeppni er det primært hesten der bedømmes frem for ekvipagen. Det skal være en fornøjelse at se hesten performe, men hvordan bedømmer dommerne egentlig det? Hvordan udnytter man bedst banen? Og hvordan omsætter man det så til praksis? Det og meget andet får du svar på til denne kombinerede teori og stævnetræningsdag om emnet.

Vi starter med en teoretisk introduktion til Gædingakeppni verdenen. Hildur vil fortælle om de forskellige klasser, hvordan man rider dem, hvilke regler man skal kende, hvad det er dommerne vil se og om pointsystemet, og så vil der være tid til spørgsmål.

Efterfølgende er der 10 pladser til stævnetræning med hest på ovalsporet. Du rider ind på sporet, og fortæller Hildur hvad du gerne vil vise. Du rider dit program, herefter evalueres der og du rider igen. Hver rytter har 25 min med Hildur. Alle er selvfølgelig velkomne til at kigge med og udveksle erfaringer fra sidelinjen.

Der er plads til alle uanset om du eller dit barn  endnu har dit første Gædingakeppni til gode og bare er nysgerrig på hvad det er, eller du har redet DM flere gange.

Foredragsholder: Hildur Sigmarsdóttir er uddannet med BA fra Holar i Island som berider, træner og underviser. Hun er erfaren Gædingakeppni dommer, avler, professionel træner og ejer af stutteriet Frisendal og tidligere konkurrencerytter.

Dato: 14. august 2022:
Teoridelen kl. 10.00 – ca. 12.00
Stævnetræning på ovalbanen fra kl. 12.30

Pris ekskl. sporti gebyr:
Teoridelen ASKA-medlemmer kr. 125
Teoridelen ikke ASKA-medlemmer kr. 175
Tilkøb stævnetræning ASKA-medlemmer (max 10 pladser) kr. 350

Sted: Herskabsstalden (teori) og ovalbanen (træning), Vilhelmsborg, Bedervej 101, 8320 Mårslet

Forplejning: Kaffe, te og kage. Øl/vand kan tilkøbes på dagen. Husk madpakke hvis du bliver til stævnetræningsdelen.

Fold: det er muligt at opstille fold på det gamle kåringsspor, medbring selv hegnsmateriale.  Alle heste på fold står på ejer/rytters eget ansvar. Medbring selv hø/wrap. Hingste skal stå på boks.

Boks: 800 kr. for boks inkl. spåner og tømning.

Tilmelding er bindende og max 30 deltagere til teoridelen. Evt. venteliste via mail til aska.pernille.svendsen@gmail.com.  Tilkøb af stævnetræning fordeles efter ”Først til mølle”, dog max 10 ryttere.  Du må gerne videresælge din billet hvis du er forhindret. Husk at give besked til aska.pernille.svendsen@gmail.com (skriv navn og mailadresse på den person der overtager).

Vi ser frem til en spændende og lærerig dag.

Pernille Maj Svendsen

ASKA

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Herskabsstalden, Vilhelmsborg
Bedervej 101
8320 Mårslet
Danmark Vis på kort Navigér hertil


Nærmere præcisering: Efterfølgende stævnetræning er på ovalbanen.