ASKA: Jordarbejde

Lørdag den 20. august 2022

I samarbejde med Havbakkegård inviterer ASKA til 

Jordarbejde med Julie Keller.

Vi har fået Julie Keller til at komme til ASKA i weekenden den 20-21 august. Julie er B-instruktør og horse in harmony træner.

Søndag er der kursus i klikkertræning, her kan man komme både med og uden hest. Tilmelding til dette kursus er i det andet sporti opslag.

Lørdag den 20.08.2022 kl. 9-16 jordarbejde
(Måske det stopper før kl.16, dette er afhænger af hvor mange deltager der er)

Kurset er for dig som ønsker, at arbejde på en hensynsfuld måde og styrke samarbejde med din hest. Hvad endten du er ny i jordarbejde eller øvet.

På dette kursus vil du lære nye redskaber til arbejde med din hest fra jorden på en måde som giver øget glæde, forståelse og bedre samarbejde mellem hest og rytter.

Du kan vælge at arbejde med emner som fx. longering, dressur for hånd, indparkering, lange liner, grundpositioner, løs arbejde, træning af hestens proprioception, targettræning eller miljøtræning. Teknikker og metoder er videnskabsbaserede og kan tilpasse ekvipagens ønsker og behov.

Alle kan være med, individuel undervisning.

Deltager pris med hest: 775 (50 kr. rabat til ASKA medlemmer) ekskl.  SPORTI administrationsgebyr
Deltager pris uden hest: 250 (50 kr. rabat til ASKA medlemmer) ekskl.  SPORTI administrationsgebyr.  

ASKA vil stå for kaffe og the og lidt kage. Frokost skal man selv stå for, samt hø til hesten.

I samarbejde med Havbakkegård har vi fået lov at være hos dem i den weekend, det glæder vi os meget til, dejligt når en lokal stald giver ASKA mulighed for at være hos dem. Stedet vil desuden lave små folde, hvor vi kan sætte vores heste på.

Lise Plaess
Havbakkegård
Strandvejen 52
8340 Malling

Vi forbeholder os ret til at annullere dette kursus ved for få deltagere. Der skal min. 6 deltagere med hest.  Ved aflysning tilbagebetales beløbet, dog minus sportigebyret.

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Lise Plaess, Havbakkegård
Strandvejen 52
8340 Malling
Danmark Vis på kort Navigér hertil