Jörfi: Sjællandsmesterskaberne i Gæðingakeppni

10. - 11. september 2022

75 tilmeldte

Det er med stor glæde, at Islandshesteklubben Jörfi Hedeland nu kan invitere til Sjællandsmesterskaberne i Gæðingakeppni

Stævnet er et DRL-stævne og der udbydes følgende discipliner:

 • A-flok
 • B-flok
 • C-flok (begyndere), ikke pointgivende til DRL
 • Ungdomsflok (til og med 21 år i kalenderåret)
 • Teenageflok (til og med 17 år i kalenderåret)
 • Børneflok (til og med 13 år i kalenderåret)
 • Gæðingatølt (rides i heat á 2-3 ryttere), ikke pointgivende til DRL
 • Gæðingapas (2 gennemløb), ikke pointgivende til DRL
 • P2 (2 gennemløb)

Der vil være A-finaler i GDA, GDB, GDY, GDT, GDC og GDV, hvis mindst 5 kvalificerede deltagere ønsker at ride finalen. Der vil være elektronisk tidtagning i P2 og GPA. Såfremt programmet tillader det, vil der også blive afviklet A-finale i GTO.

I udgangspunktet rides udtagelserne lørdag (og evt. en pasklasse) og finaler samt øvrige klasser rides søndag.

Dommere
Nicolas Federow (DE)
Kristiane Brun Hansen (DK)
Line Kaae (DK)
Hildur Sigmarsdóttir (DK)
Tanja Jordan (DK)

Tilmelding
Tilmelding foregår via Sporti. Tilmelding åbner den 18. juli 2022, kl. 20.00 og lukker den 1/9 kl. 20.00

Max. 75 ekvipager. Der oprettes venteliste.

Praktiske oplysninger
Der vil være et rigtig godt udvalg i cafeteriaet af mad og drikke så lad madpakken blive hjemme og vær med til at støtte Hedeland😊

Vær opmærksom på, at du selv er ansvarlig for at have den rigtige bånd-farve på når du rider i finalerne, farven fremgår på startlisterne i IcetestNG samt ved opslag på opslagstavlen ved klubhuset, alle startlister er klar senest én time før start.

For at vi kan afvikle stævnet indenfor tidsplanen, har vi brug for at du som deltager giver en hånd med. Vi tager højde for hvilke discipliner du skal deltage i, når vi planlægger hjælpertjansen. Er du forhindret, skal du selv finde en afløser.

Du underskriver ved tilmelding tro/love erklæring samt erklæring på, at hesten er vaccineret efter DI’s regler. Vaccinationsregler: De officielle regler fra FEIF og DI følges, læs her.

Ændringer/framelding
Efter endt tilmeldingsfrist koster ændringer 200 kr. pr. ændring og foretages såfremt sekretariatet kan godkende det. Alle ændringer skal sendes til stævneledelsen. Efter stævnets start skal alle henvendelser vedr. ændringer/frameldinger, ske ved fysisk fremmøde i sekretariatet.

Hvis man ønsker at sælge sin plads/tilkøb, kontaktes stævneledelsen, som formidler til ventelisten. Hvis ventelisten er udtømt, kan pladsen sælges i fri handel. Husk at alle ændringer koster et ændringsgebyr, jf. nedenfor.

Startgebyr refunderes ved gyldig dyrlægeerklæring/læge erklæring (eventuelle tilkøb kan sælges til anden side). Ved øvrig framelding refunderes startgebyr og tilkøb KUN hvis disse kan sælges til anden side (ventelisten har førsteret). Der fratrækkes kr. 200,- i ændringsgebyr.

Tilmelding til ventelisten er bindende og svarer til tilmelding med fuld betaling. Får man ikke en plads til stævnet, tilbagebetales ens deltagerbetaling automatisk via Sporti. Får du en plads fra ventelisten og alligevel ikke har mulighed for at komme til start, betragtes dette som en framelding.

Check-in
Check-in fra lørdag kl. 7.00.
Ekvipagen skal have tjekket ind senest 1 time før den første klasse man skal ride begynder, ellers bliver man automatisk diskvalificeret.

Ved check-in (ikke online) skal der fremvises gyldigt vaccinationsbevis for hesten eller stævnepas attesteret af dyrlægen.

Startlister/Tidsplan
Startlister og tidsplan vil løbende blive opdateret på ticker.icetestng.com.
Endelige startlister vil foreligge senest en time før klassens start.

Priser

 • Tilmeldingsgebyr 700 kr.
 • Rabat på 150 kr. for medlemmer af Jörfi
 • 150 kr. pr. disciplin
 • Ændringer: 200 kr. pr. ændring
 • Boks inkl. bedding/spåner 850 kr. (begrænset antal)

Fold er til rådighed i løbet af dagen (de faste folde på Hedeland), men ingen heste må overnatte på foldene. Altså: heste SKAL overnatte i boks eller tages med hjem.

Vær opmærksom på at der laves foldplan, så hingste, vallakker og hopper står i hver sin række, af sikkerhedsmæssige hensyn. Har du særlige ønsker om at stå sammen med en anden rytter, så skriv dit ønske i bemærkningsfeltet i tilmeldingen.

Bokse og folde skal slutmuges grundigt inden afgang og der pålægges et gebyr på 500 kr. hvis der ikke er muget tilfredsstillende. OBS! Alle tildeles et foldnummer og en specifik boks, hvorfor det er vigtigt at du kun benytter egen fold/boks. Manglende slutmugning opkræves til den person, der er tilknyttet nummeret, uanset om en anden har benyttet folden/boksen.

Covid 19
Hvis der er Covid restriktioner vil vi følge de anbefalede retningslinjer.

Kontaktoplysninger
Stævneleder:
Nete Jørgensen: jorfi.formand@gmail.com  

Arrangørens kontaktinfo

Jörfi HedelandSe arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Jörfi Hedeland

Mødested/startsted

Islandshestecentret Hedeland
Stærkendevej 226A
2640 Hedehusene
Danmark Vis på kort Navigér hertil