Faxi: Oldsagsstævnet

Lørdag den 20. august 2022

Ryst støvet af dig og din gænger. Smør rollatoren. Puds høreapparatet. Tag gebisset i munden. Tjek om du er fyldt 40 år og om du er medlem af Faxi og glad kom til Oldsagsstævne lørdag den 20. august på banen ved Vipperød. Asmindrupvej 100, 4390 Vipperød.

Hvis vi husker rigtigt kan der dystes i T8, T5, T4, T3, 4.5, 4.3, 4.2, og 5.2. Max een tölt klasse og een gangartsklasse pr. hest. Der rides ikke efter Fipo-regler, men klasserne afvikles som vanligt.

Tilmeldingen starter på Sporti den 25. juli kl. 20.00 og slutter den 7. august kl. 23.59. Stævnet afvikles med minimum 20 ekvipager og max 40. Startgebyr 300 kr. Magter du at ride 2 heste, som er max pr. rytter, bedes du tilmelde dem i prioriteret rækkefølge. Skriv hest 1 og hest 2 på din tilmelding. I tilfælde af venteliste forbeholder stævneudvalget sig ret til kun at tilskrive dig een plads. Dit ene startgebyr vil selvfølgelig da blive refunderet. Alle former for ændringer, efter at du har tilmeldt dig, kræver et gebyr på 100 kr. Melder du fra pga. sygdom tilbagebetales dit startgebyr minus 100 kr. mod fremvisning af læge- eller dyrlægeerklæring.

At deltage i et Faxistævne er lig med at underskrive en tro- og loveerklæring, men husk hestepas og gyldigt vaccinationskort til fremvisning ved indtjek.

Vanen tro hjælpes alle ad til Faxistævner. De yngste deltagere kan forvente en arbejdsopgave før, under eller efter stævnet. Hjælperliste finder du sammen med program på Faxis hjemmeside og på FB ca. en uge før stævnet. Vi søger også elskværdige besøgsvenner = hjælpere til forskellige opgaver. Meget gerne juniorer – I bliver også gamle engang.

Faxiteriet har åbent for salg af drikkevarer og udlevering af forudbestilte sandwich.

Uddeling af rosetter til alle finaledeltagere og præmier til vinderne vil finde sted under aftenens festivitas. Ligeledes er det her, den meget eftertragtede og nu fundne, vandrepræmie uddeles. Så gå ikke glip af årets fest i Faxi. Festen er også for besøgsvenner, de tildeles dog ikke taleret. Meld dig trygt og tag gerne din nærmeste familie med til ægte Faxihygge. Der serveres let fordøjelige retter til en pris af 250 kr. Børnebørn under 12 år 100 kr. Medbring tallerken, bestik, glas og hagesmæk. Ønsker du andet at drikke end Tuborg og sodavand til maden må du også have det i kurven.

Festen holdes hvis blot 20 personer melder sig, men vi kan ikke være mere end 40 i alt.

Er du i tvivl om noget efter dette lange skriv, så kontakt blot Kirsten Møller Jacobsen på borrevang05@gmail.dk eller 27622477.

Skuld gammel venskab rejn forgo
og stryges fræ wor mind?
Skuld gammel venskab rejn forgo
med dem daw så læng, læng sind?
Di skjønne ungdomsdaw, å ja,
de daw så svær å find!
Vi'et løwy wor kop så glådle op
for dem daw så læng, læng sind!                                    

Vi ses hilsen de tre halvgrå.

Arrangørens kontaktinfo

Islandshesteklubben FAXISe arrangørklubben på SPORTI

FAXI

Mødested/startsted

Asmindrupvej 100
4390 Vipperød
Danmark Vis på kort Navigér hertil