Dreki: Kratluskerstævne 2022

Søndag den 4. september 2022

16 tilmeldte, 34 ledige pladser

Søndag den 4. september 2022 inviterer Dreki til Kratluskerstævne. Stævnet afholdes på Vestmose, Hovej 29, 6857 Blåvand. Stævnet er et hyggestævne, som ikke kræver rytterlicens. Kratlusker-stævnet er et stævne, som foregår i naturen, hvor man rider en afmærket rute. Langs ruten sidder der dommere – de såkaldte kratluskere – som bedømmer gangarter på markerede strækninger. På ruten er opstillet markeringer, som viser, hvornår man rider under bedømmelse, og hvilken gangart man skal vise. Ruten man rider er ca 5 km.

Der kan startes i en 3 gangs klasse og en 4 gangs klasse, og man kan vælge at starte individuelt eller i hold (der kan maks være 2 på et hold) - bedømmelsen sker enkeltvis. Rytter med og til 14 år bliver bedømmt i juniorklassen.

I begge klasser skal der vises skridt, tølt, trav og i 4 gang skal der udover de nævnte gangarter vises en valgfri gangart. Man vælger selv tempoet. Udover gangarter bedømmes indlagte opgaver, for eksempel en parade eller andre terrænlydighedsopgaver.

Rangering sker på baggrund af karakterbedømmelsen af gangarterne samt bedømmelse af indlagte opgaver. Tiden har ingen indflydelse på resultatet, og man må ride det tempo man har lyst til. Rytterne/holdene sendes afsted med nogle minutters mellemrum. Der dømmes af erfarne ryttere og der foretages udstyrskontrol før ekvipagen rider ud på ruten. 3 gangs klassen er forbeholdt ryttere uden stævneerfaring. Der bliver uddelt rosetter til de 3 bedste i hver klasse.

Cafeteria holder åben.
Max deltagerantal er 50. Tilmelding er bindende, men man må gerne sælge sin plads videre.

Kratluskerstævnet er kun for medlemmer og prisen er 200kr. inklusiv fold. Der er mulighed for at tilkøbe boks, pris 50kr.

Vi glæder os til en hyggelig dag.

Arrangørens kontaktinfo

DrekiSe arrangørklubben på SPORTI

Dreki - Sydvestjysk Islandshesteklub

Mødested/startsted

Stutteri Vestmose
Hovej 29
6857 Blåvand
Danmark Vis på kort Navigér hertil