Gædingakeppni - Vintertræning

12. - 13. november 2022

Vi har fornøjelsen af at få muligheden for at forberede os på Gædingakeppni sæsonen 2023 med hjælp af Sindri Sigurdsson og Ingibergur Árnasson fra Island. Begge er erfarne undervisere, ryttere samt gædingakeppni- og sportsdommere.

Kurset henvender sig til ryttere på alle niveauer. Du er velkommen uanset om du allerede er konkurrencerytter eller om du vil prøve kræfter med konkurrenceformen for første gang i den kommende sæson. Alle uanset niveau er velkommen. Undervisningen foregår på engelsk.

Man rider 2 og 2 sammen i ridehuset (4 og 4 i den delte tid lørdag eftermiddag), men med hver sin træner. Det er samme træner, som følger dig under hele kurset. Lørdag rides individuelt 30 min. samt en delt lektion på 40 min om eftermiddagen. Søndag rides en individuel lektion på 40 min.  Ingi og Sindri vil danne sig en opfattelse af dig og din hest og fokusere på hvad du kan træne i løbet af vinteren for at opnå de bedste resultater i gædingakeppni sæsonen 2023.

Der er en frokost inkluderet i prisen lørdag + kaffe & kage lørdag og søndag.

Vi har booket bokse og luftefolde, som vi deles om, så hestene kan hvile sig mellem ridetiderne.

Deltagerpris kr. 2.400,- ekskl. SPORTI administrationsgebyr.

Undervisningen foregår i det store ridehus på Ledreborg Allé 42, Svanemosegård, 4000 Roskilde

Skriv i kommentarfeltet på tilmeldingen, hvis du har præferencer for hvilket træner du vil ride for.

Pist! Vi har allerede booket weekenden 14.-16. April 2023 til træning af vores programmer på ovalbanen og gennemgang af reglerne.

Arrangørens kontaktinfo

Liza Englyst


Mødested/startsted

Ledreborg Alle 42
4000 Roskilde
Danmark Vis på kort Navigér hertil