Geysir: Holarinstruktør Elvar Einarsson i Roskilde

4. - 6. november 2022

Islandske holarinstruktør Elvar Einarsson kommer igen til Roskilde.
Book en- to- og/eller  tre-dages kursus
4. – 6. november 2022

Igen en enestående chance for en islandsk topdedikeret underviser her i DK. Elvar er en indlevende og dygtig underviser som forklarer, viser og insturerer så man forstår. Kurset henvender sig til ryttere på alle niveauer – fra begyndere til seriøse hyggeryttere der vil deres heste det godt og til konkurrenceryttere. Kurset foregår på letforståeligt engelsk.

Elvar er uddannet fra Holar. Elvar har bl.a. trænet det islandske landshold, rider stadig konkurrence på højt niveau. Elvar er også aktiv inden for den islandske hesteavl. Hjemme har han ca. 120 heste, turridning og turristture over flere dage, både sommer og vinter, se link til hjemmside.

Sådan rides der på kurset
Der er bliver mulighed for at melde sig til en-dags, to-dags eller tre-dages kursus. Man rider to ryttere i 40 min. Nogen vil gerne ride med en ven, nogen vil gerne ride hver for sig i 20 min. Det aftaler du med din ridemakker. Angiv i kommentarfeltet.

Én dags
Fredag, en dag.
Der rides 40 min. formiddag og 40 min. eftermiddag.

Søndag, en dag. Der rides 40 min. formiddag og 40 min. eftermiddag.

To dage
Fredag/søndag to dage. Der rides fredag formiddag 40 min. (fredag formiddag rides udendørs på bane) og eftermiddag 40 min. Søndag én gang 40 min.

Lørdag/søndag to dage. Der rides lørdag formiddag 40 min, eftermiddag 40 min. Søndag én gang 40 min.

Tre dage
Fredag, lørdag og søndag. Der rides to gange fredag og lørdag formiddag hhv. eftermiddag i 40 min. Søndag én gang 40 min.

Der rides i det store ridehus på landbrugsskolen Sjælland. Undervisningen er intensiv, positiv og afslappet, og vær ikke nervøs om du er dygtig nok, det er du. Der er god tid til at komme i dybden med den enkelte deltagers/hests udvikling, I som har været med før udfordringer og problemstillinger. Jo, dygtigere hest, des mere undervisning har vi brug for... 

Der er mulighed for at leje boks til overnatning. Roskilde har sat prisen op på både ridehus og bokse. Der er nogle små udebokse i en forfærdelig forfatning, og mulighed for at man kan sætte hegn op hvor hestene kan stå om dagen. Bokse og folde er på eget ansvar! Og man rydder op efter sig i bokse og på folde.

Kursuspriser
En dag koster      kr.   1.100,-
To dage koster    kr.   1.650,-
Tre dage koster   kr.   2.350,-

Bokspriser
v/en dag  250
v/to dages kursus    500,-
v/tre dages kursus   700,-

Der bliver sendt ridetider ud når vi nærmer os.

Se Youtube klip  og hjemmeside med Elvar Einarsson.

Glæder mig til at se jer.

De bedste hilsner
Annie Rasch/Geysir Klubben

Kontakt: Annie Rasch 26195750
Email: annie_rasch@hotmail.dk

Arrangørens kontaktinfo

GeysirklubbenSe arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteforeningen Geysir

Mødested/startsted

Landbrugsskolen Sjælland
Ledreborg Allé 50 Lejre
4000 Roskilde
Danmark Vis på kort Navigér hertil