Dyrdilmyri: Orienteringsridt

Lørdag den 17. september 2022

Vi mødes på Fogedgården, Vejbyvej 4, Tisvilde, Hvor der er mulighed for at parkere trailere. Start og mål på selve orienteringsridtet sker ved Alléen ved Sandflugtsmonumentet – I kan trække eller ride dertil, som det passer jer bedst. Præmieoverrækkelse finder sted, når sidste hold er retur, og foregår på Fogedgården, Hvor Dittes lille hyggelige café er åben og med mulighed for at købe/the/sodavand og kage m.m. og socialt samvær.

Orienteringsridtet kommer til at foregå på denne måde:

I kan både ride alene eller 2 -3 sammen. I vælger selv, hvem I rider sammen med. Ved starten får holdet udleveret et kort med markering af steder i Tisvilde Hegn, som I skal prøve at finde og fotografere som dokumentation. For hvert sted I finder, får holdet to spørgsmål, som skal besvares. Når I har fra jeres starttidspunkt fået kortet udleveret, bestemmer i selv, hvilke steder, I vil prøve at finde, og bestemmer selv jeres rute. I har maks. 2½ time fra jeres starttidspunkt.

Inden starten får holdene en kort instruktion og materiale udleveret. I skal selv medbringe opladt mobiltelefon til at tage billeder og til tidstagning. Vi sørger for at have nogle hjælpere fra Fogedgården, der er kendt i området ude i hegnet, som kan spørges om vej.

Det hold, som har overholdt tiden og svaret rigtigt på flest spørgsmål har vundet, så jo flere steder, I når, jo større er chancen for at vinde. Men husk at det er sjovt bare at være med – Tisvilde Hegn er et fantastisk rideområde, som I sig selv er et besøg værd.

Vi håber, at I har lyst til at deltage i en hyggelig islandsheste-event.

Hilsen Sanne og Ingelise

Pris: 200 KR. pr.ekvipage + sportigebyr.

Arrangørens kontaktinfo

Dyrdilmyri



Se arrangørklubben på SPORTI

Dyrdilmyri

Mødested/startsted

Fogedgården
Vejbyvej 4
3220 Tisvildeleje
Danmark Vis på kort Navigér hertil